Xbox360-at mennyibe kerül kicsippeltetni?
pff-.- gratulálok. most írhatnék normális válszt is, de nem fogom fárasztani magam miattad-.-
Előzőnek köszi :)
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:31
Ebben teljes mértékben igazad van. Viszont attól, hogy itt idegeskedsz, még nem fogja megvenni eredetiben a játékokat! Ha okosabb lennél, fűznél hozzá érveket is, hogy miért éri neki megvenni.
Pl.:
- kapsz a játék mellé egy magyar nyelvű kézikönyvet
- ki tudod tenni a szobádban a játékot ábrázoló DVD tokot, ami tök jól mutat
- nem kell letöltened a játékot mindenféle torrent/warez oldalakról, ezáltal csökken annak az esélye, hogy összeszedj mindenféle vírust vagy kémprogramot
- nem kell az Xbox360-odat flashelni, ezáltal az élettartama sokkal hosszabb lesz
- és nem utolsó sorban a garancia is megmarad, ha flasheled, akkor azonnal buktad!
Kb. ennyi érv szól az mellett, hogy miért érdemes eredeti játékokat venni. Ezek után rajtad áll a döntés, hogy élsz vele, vagy sem :)
Mivan? Nem tudom követni a logikád. Ez a ha magyar lenne, akkor se tölteném le, és hogy jött hirtelen az, h a nemmagyar meg nemtetszik? Az a magyar játék nemtom, h mi de nem, nemjátszottam vele, viszont le se töltöttem. Am meg nem szoktam töltögetni, de nem fogok 12000ket kiadni egy játékra. azt meg nem értem, h miért kell neked ennyi diszlájk és ha ennyira zavar valami:
a, fogd be a pofád, mert senki sem kiváncsi rád, normális kérdés volt, rohadtul nem erre válaszoltál
b, írj egy normális kifejtős választ, amiben nem szerepel a tetvedék a faszparaszt szó.
Am meg most nem fogok elkezdeni politizálni, de fogadnék, hogy nem azt a pártot támogatod, ami a magyarság oldalán van, mert nem ott vannak ilyen "nagyarcok." na tényleg nem politizálok, csak megemlítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!