Xbox360 USB dashtelepítés? .
Figyelt kérdés
Letöltöttem az internetről a legújabb dash-t(lehet nem a legújabb)
"SystemUpdate13604CD"
Felraktam a benne lévő mappát/fájlokat 1 pendrivére!
És megkérdez iszeretném-e frissíteni az updatét?
Yes/no
Jelenlegi dashom:
2.0.12625.0
Kattolhatok az IGENRE? Mert szeretnék játszani a Batman Arkham Cityn! :D
ÍRJATOK KÉREM
2011. okt. 28. 14:52
2/3 A kérdező kommentje:
De attól félek elrontja az Xbox-omat mert akkor nem játszhatok másolt játékokkal és újra kellesz flasheltetni a boyom LT 2.0-ra ! Mert ez Dashboard frissítés és a jelenlegi dashom: 2.0.12625.0
És most utoljára kérdezem tegyen fel az új dasht amit letöltöttem? Nem fogja elcseszni a gépem? Menni fognak rajta az új játékok (Batman Arkham City és Fifa 12 vagy Dead Island stb...)
Kérem írjatok ! Segítsetek
2011. okt. 28. 19:06
3/3 anonim válasza:
Ja ez para. Sőt mondok még egy jó hírt, két héten belül itt az új "win7-es" dashboard, nagy az esély, hogy lőttek még az lt2-eseknek is, bár ez majd csak akkor derül ki, ha kijött. Ilyenkor örülök, hogy a multi mellett döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!