Van valami jele annak hogy lesz Portal 3?
Ha nem is lesz, mivel a Portal 2 jobban be volt harangozva meg minden, biztosan lesznek custom mapes modok, már a portal1 nél is ottvolt a prelude. Meg itt van ez is:
szóval lehet még több dlc lesz, vagyis még több pálya.
Magamból indulok ki, engem spec a fejtörő pályák érdekelnek, és nem a story, bár az is jó mert humoros.
:) A postal 3 nem ugyanaz, mint a portal 3 :)
Amúgy most jött ki a 2, minek még a 3-ról beszélni? Ha nyereséges lesz, akkor valószínű lesz, bár a Valve nem siet el soha semmit.
első válaszoló vagyok:
bocs az első válaszomban félreírtam! véletlen postal 3-mat írtam a portal 3 helyett
Az előttem 3-al válaszolónak:
Ha nem lenne minden játék meg dvd film ilyen rohadtul drága, meg meg lehetne normálisan élni ebben a fostalicska országban, akkor a legtöbben megvenné, ebben biztos vagyok!
Sőt még tovább megyek, szinte mindenkinek eredeti windows lenne a gépén, ha mondjuk 10e Ft lenne, nem 30-40.
De remélem lesz portal 3, mert az 1-2 jó volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!