A WoW szerverei tényleg védetebbek a Pentagonnál?!
Figyelt kérdés
Szóval haverom azt mondta ,hogy a World of Warcraft szerverei vagy lehet hogy nem az összes nemtom,védetebbek a Pentagonnál.szoval mármint hogy nem lehet szinte feltörni.2011. máj. 5. 19:17
2/6 anonim válasza:
Hát na valószínű.... :D
(Amúgy nem kell mindent elhinni, szó szerint venni. Haverod szerintem csak érzékeltetni akarta, h nem olyan könnyű feltörni.)
3/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy 1 Wow-hoz hasonló játék szerverei jobban lennének védve 1 olyan szerver csoporthoz képest ami nemzetbiztonsági információkat tartalmaz :D
4/6 anonim válasza:
De amennyiben a Pentagon is működtet egy WoW szervert, akkor az legalább annyira védett. :)
5/6 A kérdező kommentje:
utolsó! ő is működtet? mert lehet hogy akkor ezt hallottam csak rosszul emlékeztem.mert arra emlékszem hogy valami WoW és Pentagonról mondott valami szerver dolgot:D Akkor lehet ez az amire gondolok.
2011. máj. 6. 19:39
6/6 anonim válasza:
képletesen mondta,de pl egy tört szerót könnyű feltörni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!