Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudom crackelni a mafia...

Nem tudom crackelni a mafia 1-et. Bent van a 1. cd a 2. cd és a 3. cd is de azt irja hogy rakjam be az igazi cd-t. (netről szedtem a játékot) milió cracket leszedtem már de nem működik! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 18:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel te, és warez-os társaid se tartoznak a gyk.hu játékokkal kapcsolatos témáiba...

Amúgy meg: ha már van pénzed venni egy gépet (vagy konzolt), akkor egy játékot se lenne nagy megterhelés megvenni (vagy a gépet/konzolt is lopni szoktátok, mert nincs rá pénz?).

2011. aug. 15. 12:20
 12/21 anonim ***** válasza:
anyád lopja jól van!?hülye gyerek nem vagyunk mi cigányok!és egyáltalán nem lopás ha valamit letöltünk,csak tudod manapság minden játék drága kivéve a régiek pl. gta vice city,pop t2t mert ezek régiek.de az újak mint pl. assassin's creed 2,brotherhood ezek lehetnek majdnem 10000 legalábbis nálunk.én ma néztem a h.a.w.x. 2 is 9000 ft. de azt megveszem mivel nem tudták feltörni de még megnézem az 576-ban mert ott biztos olcsóbb,cd galaxisban meg nem találtam.és amúgy karácsonyra is veszek eredetiben a multijuk miatt meg az exkluzív letölthető tartalmak miatt.ezeket tervezem:assasin's creed revelations,driver san francisco,call of juarez the cartel(amit már rég megvettem volna gépre ha nem késik de konzolom meg nincs amire már megjelent.konzolt csak akkor veszek ha nem jön a red dead redemption gépre de akkor mindenképp mert úgy akarok játszani vele.)
2011. aug. 15. 17:08
 13/21 anonim ***** válasza:
előző vok.igen is van rá pénzem de láthatjátok hogy itt a válság és már lassan nincs mit enni se.mondjuk nem azt mondom hogy mi rosszul állnánk de nem is vagyunk milliomosok.de ha elmúlna akkor biztos vennék egy párat mert van rá elég pénzem de nem akarom elkölteni.de persze gondolom akik írják hogy vegyünk meg mindent azok nagyon jól állnak de akkor örüljenek neki
2011. aug. 15. 17:11
 14/21 anonim ***** válasza:

"és egyáltalán nem lopás ha valamit letöltünk"

Tévedés. Szellemi terméket eltulajdonítasz, tehát lopsz. A magyar jogszabályok szerint ilyen tartalom 24 óráig lehet a gépen tárolni, ezután törölni kell, és nem lehet átvinni adatárólóra.

2011. aug. 16. 07:17
 15/21 anonim ***** válasza:
semmilyen adattárolóra nem viszem át.soha nem írtam olyan játékot CD-re amit letöltöttem.na jó egy külső winyóra rakom őket de azért mert nem akarom hogy a gépem lassú legyen a sok letöltéstől de azt a winyót még nem adtam oda senkinek és nem is fogom
2011. aug. 16. 09:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Ettől még illegális marad. Akár tetszik amit írok, akár nem, a jogszabály ez.
2011. aug. 16. 12:11
 17/21 anonim ***** válasza:
amúgy meg benyalhat a jogszabály meg az is aki kiatálta hogy ez illegális
2011. aug. 16. 16:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Ahha. Akkor biztos örülsz, hogy nem Szent László törvényei vannak még érvényben. Tudod, akkoriban a tolvajt vagy felakasztották, vagy levágták kezét, vagy kitépték a nyelvét, vagy megvakították, szóval ilyen nyalánkságok...
2011. aug. 16. 16:32
 19/21 anonim ***** válasza:
az már rég volt és nem hiszem hogy visszahozzák
2011. aug. 16. 20:07
 20/21 anonim válasza:
Bocs ha kérdezek a kérdezőtől.....De neked hogy sikerült???
2011. dec. 27. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!