Nem tudom crackelni a mafia 1-et. Bent van a 1. cd a 2. cd és a 3. cd is de azt irja hogy rakjam be az igazi cd-t. (netről szedtem a játékot) milió cracket leszedtem már de nem működik! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 18:04
2/21 anonim válasza:
"Aki béna warezolni, az vegye meg eredetiben!"
Ismeretlen (internet)kalóz tollából
3/21 A kérdező kommentje:
kössz sokat segítettél -.-''
2011. máj. 5. 13:33
4/21 anonim válasza:
Manapság fillérekbe kerül ez a játék és nem kell vele bajlódni ahhoz, hogy elinduljon.
5/21 A kérdező kommentje:
ok. amm sikerült :)
2011. máj. 11. 19:56
6/21 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra, kis csórika.
7/21 A kérdező kommentje:
sok csicska :@ máskor írom hogy nem csicskákat kérdezem akik semmihez sem értenek hanem az értelmes embereket -.-''
2011. máj. 25. 14:11
8/21 anonim válasza:
Te és a hülye warezos társaid messze állnak az értelmes emberektől...
9/21 anonim válasza:
látom sok itt a tisztességes emberke.de amúgy valóban nem drága mivel már régi játék.de én is netről szedtem és nekem ott volt mellette az exe fájl.tudjátok tisztességesek vannak olyan emberek akiknek nincsen annyi pénzük vagy nem akarnak költeni filléreket játékokra és inkább letöltik őket mint én is.persze nekem is vannak eredeti játékaim de én inkább warezolok.és inkább a tisztességes emberekék ne írjanak vedd meg meg ehhez hasonló válaszokat hanem örüljenek hogy van annyi pénzük és akkor vásárolják fel az összes játékokat amit csak tudnak.
10/21 anonim válasza:
előző vok és az előttem lévőnek mondom hogy te és a hülye tisztességes társaid nem tartoznak a gyakorikérdések.hu játékokkal kapcsolatos témáiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!