Valakí segítene? Egyszerűen nem tudok mit csinálni.
Figyelt kérdés
sziasztok!
letöltöttem a Mount&Blade-et és hozzá az uniloader-t is!az uniloadert etettem a játék mappájába elindítottam, beírtam a kódót( legalulra ahova a sok A-betűt kell) és azt írja, ki hogy érvényteen jelszó! már letöltöttem más uniloadert is de úgy se ment! a játékot probátam eredetibe megvenni, de nme találtam a boltban. esetleg valaki tudna valami ötletet, hogy mit csináljak, hogy menjen az egész játék ne csak a Trial mód amivel 6--os szintig fejlődhetek? nagyon kéne! előre is köszönöm!
2011. ápr. 28. 01:00
2/2 A kérdező kommentje:
kösz. de már próbáltam innen is rendelni, de nincs készleten... úgyhogy azért kértem segítséet, hogy hogyan tudom elindítani az uniloader-el.....
2011. ápr. 28. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!