Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Portal 2? Mi lehet a probléma?

Portal 2? Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Felraktam a Portal 2-t + a patch-t hozzá.De mindig mikor elindítom

->fekete képernyő ,de a hangot lehet hallani

->a monitorom kikapcsolt(ill. hát a kis led zöld helyett narancssárga lessz)

->aztán kilép

2011. ápr. 26. 20:38
1 2
 11/18 anonim válasza:
Ja és ha esetleg így sem indul akkor ha xp-d van start->futtatás->írd be dxdiag -> amit előhoz ott menj a további súgó menüpontba -> ott pedig a "A DirectDraw frissítési frekvrenciájának felülbírálása" válaszd a felülbírálást -> érték felülbírálásába írd be hogy 60 és nyomj ok-ot . Figyelmeztetlek hogy ez az eddig olvasott leírások szerint nem minden videókártyának esik jól
2011. máj. 1. 23:16
 12/18 anonim válasza:
És mégeggy ha a dxdiag-os felülírás után nem lessz jó a többi játék akkor egyszerűen álítsd vissza AZ alapértelmezett érték használatára
2011. máj. 1. 23:21
 13/18 A kérdező kommentje:

Megcsináltam azt amit tegnap mondott vki, h írjam át a videodefaults-ban lévő dolgokat.Most már müxik

thx :D

2011. máj. 2. 09:55
 14/18 anonim válasza:
Nincsmit , megpróbálom kitalálni hogy lehetne teljesképernyős módban tökéletesen játszani és majd azt is leírom
2011. máj. 2. 11:07
 15/18 A kérdező kommentje:
nem kell...miután bejött a játék egy ablakban ott át tudom állítani teljes képernyőre,és úgy müködik.
2011. máj. 2. 13:05
 16/18 anonim válasza:

Lenne nekem is egy ilyesmi problémám nézzétek emg és próbáljatok segíteni légyszíves

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__1763895-p..

2011. máj. 2. 21:29
 17/18 anonim válasza:
A videókarid nem felelmeg a shader 2.0 B-s verziónak!
2011. aug. 14. 16:10
 18/18 Daisuke Kaosu válasza:
Nálam is ez a baj ahhoz képes én megvetem. -.-
2015. nov. 14. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!