Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox360 vagy PS3?

Xbox360 vagy PS3?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 09:35
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
6%
xboxot vegyél, mert PS3-ra nincs még törés és drágák a játékok!!! Xboxnak szebb a grafikája, modernebb benne minden!!
2010. jan. 20. 21:49
 22/35 anonim válasza:
A ps3 megbízhatóbb jobb és szerintem értékesebb is de nem lehet flashelni vagyis még csak gyerekcipőben jár a dolog az xboxot lehet flashelni de mindig van valami baja! 3led e74 etc etc
2010. jan. 21. 13:16
 23/35 anonim ***** válasza:

Hali!

Egyértelmű, hogy Xbox 360! Mindig is PS-es voltam volt Ps1-em és Ps2-m sőt Ps3-om is! Nekem nem tetszett a PS3! A Kontroller nekem túl kicsinek bizonyult. (a PS2-es is már kezdett kicsi lenni) A játék élmény sem volt az igazi. 1 Hete vettem egy Xbox 360 Elite-t! Nagyon jó és nagyon bevállt nekem. Egész nap suliban azt várom, hogy végre odaülhessek a box elé. Szerintem egy nagyon is megbízható konzol, minden ismerősömnek xbox-a van. (6-7 emberről van szó). Tévhit, hogy minden box e74-es vagy 3led-es lenne! A Falcon 1-2 es alaplapoknál volt ez a hiba (3led), de a JASPER alaplapokat jól megcsinálták és egyáltalán nem melegedik. 3 óra játék után megnéztem és hideg levegőt fújt ki a ventillátor. Ezt a hibát szerintem kiküszöbölték. A másik dolog meg a Flash. Szerintem jó döntés a Flash mert egyrészt nem 10-13 ezer ft rá egy játék hanem meglehet szerezni 500 ft-okért is! Egyetértek ha játékot töltessz le és egy csomó áram elmegy mire lejön, de vannak emberek akik ezzel foglalkoznak! a legfrágább amit találtam 1200ft. (legolcsóbb 400). Most arra hogy a ps3-ra is volt 6-7 játékom kijátszottam őket 2 max 2,5 hét alatt, Nem jött be. Sokkal jobban jártam szerintem az xbox-al! Nem muszály nagy tv-n játszani már lehet venni 4 ezer ft-ért egy átalakítót és rálehet kötni az LCD monitorodra, és a hangfalra az anyagot :) én 5.1-es hangba tolom :P nagy hangszórókkal :D Egy-egy horror játék elég félelmetes estefele ne is beszéljek a lövöldözősökről :).

Ez csak egy vélemény nem szeretném a PS-eseket lázítani mert én is az voltam 1 héttel ezelőttig! :) Nagyonis jó konzol mert a PS2-m 8 évig működött! Mostmár egy másik tulajt boldogít.

2010. jan. 27. 15:43
 24/35 anonim válasza:
46%

Szerintem a dolog lényege, nem a gépek hardware-es felépítésén múlik, sem a kinézeten, sem a joy-ok kényelmén! A felhasználóban kell keresni a választ!

Ha nincs egyántalán pénzed, magyarúl csóró vagy, de van egy HDready-is Hijamocsi TV-d, és szeretnél egy kis plusz luxust vinni az életedbe, akkor Xbox360! Olcsó is szar is, ráadásul a legújabb játékokat a 2000-Ft-os LG-íród csak úgy köpi ki magából a TESCO DVD-re! De legalább elmondhatod magadról, hogy milyen szuper játékaid vannak... Olcsó hús, és ha szénnéég egy meleg nyári napon, lelkiismeretfurdalás nélkül dobod a konténerbe, mivel nem vágott a földhöz az ára, meg amúgy sincs pénzed megjavítattni!

Ha egy picit tökösebb vagy anyagi téren (is), és nem egyik hónapról a másikra élsz, akkor PS3! Ugyan drága picit, de ezért a pénzért egy életstílust is kapsz!

(És most jön a lényeg, mivel PS3-ról csak az tud igazán mesélni akinek van! :D)

Nekem már több mint egy éve megvan a gép, és imádom! Azóta nincs se pc-m, se laptopom, mert teljesen feleslegessé vált, a sok MSN-ezésnél, meg torrentezésnél ez sokkal igényesebb!

A Játék kérdésről: Én mindíg várok egy pár hetet megjelenés után, és csak utána repülök rá, mivel jóval az eredeti felére csökken a játék ára ennyi idő alatt, így 4-6 ezerért már hozzájutok! És különben is, legalább az emberek megtanulják értékelni a szoftware-eket, vigyáznak rá, nem húzzák végig a parkettán, nem öntik nyakon kakaóval stb... Így ha esetleg mégis használt játékra fanyarodsz, biztos lehetsz benne, hogy nem egy összekorcsolyázott Blueray CD-t kapsz majd a pénzedért! Filmnézésre, netezésre, zenehalgatásra, játékra csak a PS3! Nem mesélek tovább róla, mert így is egy regényt írtam már, pedig beszélhetnék a 8-magos prociról, meg a brutál felkonvertáló videóvezérlőről ami páratlan a világon, a 1080P-s játékokról, a telepíthető Linux-ról, DLNA-ról a most megjelent PS3 MOVE-ról.... ááá mind1

Lehet, hogy elfogultnak tűnök, és lehet, hogy az is vagyok, de akkor is csak a PS3!

Üdv: SenonE

U.i.: A Pc fan-ok is bekaphatják, mivel sohasem fognak olyan gamer gépet építeni mint a PS3! Informatikus vagyok, és annyi pénzes apukát, aki minden hónapban 40-ezreket költ a pici fia gépére, mert nem futnak 720P-ben a legújabb játékok, nem láttatok mint Én! És a gép csak avul, és csak avul, és a papa csak költ-és költ, ám a legvégén már csak netezésre, és torrentezésre jó a 200eFt-os gép, amire fél évig olyan büszke volt a papa... :D

2010. márc. 31. 10:45
 25/35 anonim ***** válasza:
Az hogy az Xbox flashelhető hol előny?Rábaszol mert utána bye bye netes játék.
2010. márc. 31. 11:56
 26/35 anonim ***** válasza:

Neked kell eldönteni, mire akarod használni :)

Nekem a kedvenc játékaim közül pár csak PS-re jön ki, plusz még a többi funkció ami PS-nek van, nekem kell.

Nekem a PS3 kellett, ezt vettem meg.

2010. ápr. 1. 17:48
 27/35 anonim ***** válasza:

Hello!

Igen, számomra a Flash-elés egy pozitívum, mivel nincs 10 ezer ft-om 1 játékra, hogy elszórakoztasson 2 hétig. Tudjátok nem lehet mindneki olyan gazdag, hogy havi 2-3 játékot vegyen eredetibe xb360-ra vagy ps3-ra. Mert, hogy az ember tudjon csere berélni minimum 5-6 játék kell nem is beszélve arról, hogy ami tetszik neki azt magtartja és azt már nem tudja tovább cserélni.

Az xbox LIVE az elmegy ha ki van flashelve(vagyis nem ajánlatos felmenni a bann miatt), de ez nem lényeg. A Single Player is nagyon jó. Nem beszéltem a Co-op lehetőségről ahol, egy ATP kábellel (1490 ft amit akár egy barátoddal is megvehetsz) összelehet kötni Boxokat és 2 tv-n 2 géppel lehet tolni az anyagot! :) Tehát szerintem a LIVE hülyeség (főleg, hogy fizetős) ezért LIVE-ra ottvan a gép. (úgyis hatalmas kockák vannak fennt többnyire a LIVE-on és miután rengetegszer meghalsz elmegy a kedved.)

Visszatérve a pénzügyi dolgokra. Mint említettem nem lehet mindenki milliomos, hogy ps3-at vegyen és akár havi több játékot. Később ha nagyobbak lesztek elgondolkodtok, hogy mi let volna, ha nem vesztek 20 játékot 200 ezer ft-ért (kb) mivel meguntad a ps3-at, tönkrement drága a javítása, vagy netán végleg kifújt ami nagyon ritka a sony-nál. akkoris elég korrekt áron 5-6 ezer ft-ért mennének el / darab, mivel használt, nem új játékról van szó és rengeteget buksz. én a ps2-nél rengeteget költöttem játékokra ( kb 130 ezer ft ) és 8 évig volt meg az a konzol és 24 játékkal adtam el 25 ezer ft-ért. Tehát egy hatalmas bukás. Xb-al nem lehet sokat bukni (ha kivan flashelve) mivel 120 ft egy MAXELL DL dvd és a játékokat megúszod. Az újgazdag apuci, anyuci kedvenc gyermekének persze, hogy PS3-at vesznek! De egy középosztálybeli ember nem biztos, hogy PS3-at vesz! Szerintem a 2 gép ugyanazt tudja grafikailag is (habár a box-nál kicsit butább, de nem vészes). Ne mondjátok, hogy a grafika a minden! 15 éve a MARIO kit nem szórakoztatott el?!

Jópár barátomnak van PS3-a amit apuci vagy anyuci vett meg és azzal menőzik, hogy neki PS3 van és mikor várja pl hogy a Dantes Inferno-t be tudja szerezni 6-7 ezer ft-ért én kijátszom 10-szer. Vagy jobb esetben apuci megveszi újonnan mikor megjelenik. De ha saját zsebből kellene kitermelnie mint nekem ezt az xbox-ot akkor hidjétek el, hogy még PS1-re se futná neki!

Viszont ha a PS3-at lehetne csippelni vagy flashelni akkor a PS3-nak lene egy hatalmas pozitívum és a PS3 tulajok minimum 60% ezt választaná. Így volt ez a PS2-nél is. Vaterán már csak szinte csippes ps2-eseket lehet találni! Nekem tehát egy pozitívum a Flash mivel nem tehetem meg, hogy játékokra költsek saját pénzből.

Ennyit szerettem volna!

Köszi annak aki elolvassa és várom a válaszokat! :)

2010. ápr. 22. 20:09
 28/35 anonim ***** válasza:

XBOX:

- valamennyivel olcsobb,több a tölthető játék.

PS3:

- ugye ott van a Blu-Ray,valamivel erősebb.

2010. máj. 12. 19:10
 29/35 anonim ***** válasza:

01-20 21:49

Az xbox 360 modernebb minden????

PÉLDA????

2010. jún. 14. 13:03
 30/35 anonim ***** válasza:

az új xbox 360 slim "bedarálja" a lemezt! és ez volt régen az xbox 360 FAT hibája is! XD

itt a videó!

http://www.youtube.com/watch?v=wwINtoQpyNc

2010. jún. 18. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!