Mit kell csinálni, ha az uTorrent-en már letöltöttem a Sims 3-at?
Bemész a mappába ahova letöltötted ha sok kis fájl van akkor letöletsz hozzá egy Winrar nevű progit, rákattintasz akármelyik fájlra(csak ne a .svf-re), majd előugrik a winrar és ott kicsomagolod.(kicsomagolás gomb)
Akkor visszamész megint a mappába és ott lesz egy rendes mappa benne a kicsomagolt játékkal és innentől már csak telepítened kell.
Ha meg egy nagy fájl van akkor letöltöd a DaemonTools nevű progit, feltelepíted, újraindítod géped, utána a a tálcán ahol vannak a kis ikonok ott lesz a daemontools ikonja is, jobb klikk akkor virtual device, ezen belül menj a legfelsőre abból is kinyilik egy fül majd arra hogy mount image, ekkor ki kell tallóznód azt az 1 nagy fájlt amit letöltöttel, ha ez megvan akkor bemépsz a saját gépbe és ott lesz a játék egy virtuális meghajtóban és onnan telepíted.
Hagyjuk inkább, kérj meg valami ismerőst inkább aki segít neked:)
Második: erősen sejtettem én is amúgy:D
Lécci írd le! :O:O
most anyuval vok itthon ő pedig szinte nem is ért a géphez... :/
Nem írom le mert ha az első válaszomból nem értetted meg akkor ebből se fogod.
Crackelésről meg egyéb dolgokról nem is beszélve.Mondom kérd meg egy ismerősöd majd mert a válaszaidból lejött hogy egyedül nem mostanában csinálnád meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!