Gates of Andaron, titkos iratok, miért nem tudok iratharcra menni?
Figyelt kérdés
Valaki tudja hogyan kell titkos iratozni? Felvettem az NJK-nál, de nem tudom hogyan tovább, elmentem a megadott helyre, de nem volt ott a fickó, akit az irat szerint keresni kellet volna. Tud valaki leírást, róla hogy hol keressem. A játék fóruma kilőve, oda irányítanak mindenkit, de ott semmit nem írnak. Kösz2011. ápr. 14. 22:43
1/2 Xeltron válasza:
Ha derionos vagy, akkor menj el Markutba, és ott lesz egy teljesen másik portál a szökőkút mellett. Mind1, látni fogod, mert 2 portál van ott. Az egyik portálra katt rá, és ott lesz, hogy titkos irat nem tom hanyadik szint. Énis bedőltem ennek, de rájöttem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! 100%-ban hasznos válasz , üdv
2011. máj. 2. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!