GTA San Andreas vagy GTA IV a jobb?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 19:59
1/15 anonim válasza:
grafikai és fizikai motorra biztos a 4...
Történetre hm..
Szerintem az SA, de ízlések és pofonok.
5/15 anonim válasza:
a 4 a legelethubb
a sa meg ojan...
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
legendava valt
6/15 anonim válasza:
San Andreas. A 4 sem rossz, de feleannyi lehetőséget sem kínál. Oké, szép, de pl a pénzeddel nem tudsz semmit kezdeni. Nem tudsz ingatlanokat venni, fogadni, vagy bármit csinálni vele. Meg a hangulata is jobb a SA-nak, változatosabb a térkép, és tényleg el tudod ütni benne az időt. A 4-et miután kijátszottam, szinte semmi sem motivált, hogy tovább folytassam az ilyen-olyan sablon mellékküldetésekkel.
7/15 Halendaaa válasza:
A 4be beraknak egy fehér embert aki úgy beszél mint egy nigga! Szerintem a story nem lett annyira eltalálvamint a san andreasnál!! CJ története valami eszméletlen jó lett :O Viszont el kell ismerni a IV nagyon mutatós lett :DD
10/15 anonim válasza:
a GTA4 fizikai meg frafikai szempontból hangulat történet a sanandreas de a saints row the third-el játszok most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!