Szeretnék venni egy XBox 360 Slimet, hogyan flasheljem (lépésről lépésre)?
Figyelt kérdés
Ha esetleg tudna valaki linkelni is egy lépésről lépésre tutorialt vagy ilyesmi. Köszönöm.2011. ápr. 12. 12:32
1/10 anonim válasza:
Otthon egyedül megcsinálni, úgy hogy még semmi ilyesmit nem csináltál hát.... én nem próbálkoznék vele.
főleg, most megveszed 50.000-60.000 az új slimet, aztán elrontod.. mert nem egyszerű csak úgy megcsinálni és könnyen el lehet b*szni .
inkább vegyeél olyat ami már alapból ki van flashelve , lehet úgy is venni.
2/10 anonim válasza:
Ne vegyél xBox-ot ha flashelni akarsz.Akkor inkább PS2.Éljen a multi!(Elég érdekes amúgy, hogy egy teszt alapján mindenki azért nyavalyog, mert sok játékhoz nem érkezik multi, és mert csak multizni szeretnek.Most mi történt, mindenki single módba akar játszani?!)
3/10 A kérdező kommentje:
1. Nagyjából vágom ezeket a témákat, csak még e kell tanuljam, eddig mindent magam csináltam.
2. Kösz, már van régóta.
2011. ápr. 12. 14:31
4/10 anonim válasza:
:D azért a ps2 meg az xbox 360 között grafikailag is van egy kisebb fajta különbség:D
5/10 anonim válasza:
amúgy youtubeon beírod keresőbe , hogy how to flash xbox360 , tuti kiad egy két videót.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a Szakmunkás képzős hülyegyerek, hogy "VAn egy boxom, oszt hallattam ezt a flesselíst". Ennyire hülye én se vagyok, ismerem a yoputube-ot és guglit is. Próbált ki hogyha beírod miket ad ki. Ha valaki ismer lépésről lépésre tutorialt kezdő XBoxosoknak azt megköszönném.
2011. ápr. 13. 10:46
7/10 anonim válasza:
Nem vagyok egész biztos, hogy a slimet lehet flesselni.
8/10 A kérdező kommentje:
Lehet, de nem mindegy milyen a meghajtója. És BÉTA flash van.
2011. ápr. 15. 14:51
9/10 anonim válasza:
szedd szét először a boxot és nézd meg a meghajtód akkor keresek tutorialt :)
10/10 A kérdező kommentje:
SzeretNÉK. Szóval még nem vettem meg.
Remélem ezzel tudok segíteni. Nem tudom mikori gyártású, meg hogy milyen a meghajtó.
2011. ápr. 17. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!