Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet a sims 2-ben...

Hogyan lehet a sims 2-ben autót venni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 18:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nekem semmilyen kieg.nemvolt meg mégis van benne autó :P
2010. aug. 4. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Tényleg kel hozzá kieg (kiegészítő) a nightlife (éjszakai élet) én is próbáltam kocsikat letölteni de nem voltak benne a játékban én most töltöm a nightlifét remélem sikerül ahonnan letudod tölteni az a pireteclub regisztrálni kel vagy az nCore, netmozirol is letöltheted!
2011. jan. 26. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

najó h együtt legyen:

- nightlife (éjszakai élet)

- nagyvárosi élet

- ÉS A SZABADIDŐ! ezt mindenki kihagyta, pedig abban is van. :) csak fel kell ujítani. van egy roncs amit le kell rakni a kocsifeljáróra és azt kell újítgatni. :) és garázs is van asszem...

2012. júl. 7. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:
ez igaz de attól függ, hogy milyen kocsit szeretsz ujakat vagy régieket? az előző válaszíró igazat mondott van abban is hobbiknál találod de az egy régi fajta kocsi az éjszakákban meg sportosak is vanak tehát szeríntem éjszakák.
2012. júl. 9. 08:55
 15/15 The Minecraft válasza:
De hogyan
2016. júl. 1. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!