Counter Strike 1.6 "C. C. A HooK" hack! Vki leírná pontosan irni h hogy működik? Mert én csak az aimbotra jöttem rá eddig.
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 01:53
1/9 A kérdező kommentje:
egy komplett leirást szeretnék h mivel mit tudok be és ki kapcsolni :) mint speed mint aim mint wh köszönöm szépen :)
2011. márc. 29. 02:09
2/9 anonim válasza:
Szerintem bujj el a k*rva anyádba a hackeddel :)
3/9 anonim válasza:
Eggyet értek a kommentelővel ;)
4/9 A kérdező kommentje:
nem használom csak akkor ha már felidegesit a sok többi aki használja :)
2011. márc. 30. 23:36
5/9 HIStori678436 válasza:
hook nem ismerem de robáltad a q betűt nyomni nekem is van heckem elindítom átlát a falon aimbotot magától bekapcsolja kell az én heckem sokkal egyszerübb mint ez a hook ír vissza én meg elküldöm
6/9 anonim válasza:
Mivan hülyegyerek cheat nélkül nem megy : ) ? üdv . MITYI
7/9 anonim válasza:
Sok nyomorék...
Engem ha felidegesítenek a hackerek/cheaterek, akkor vagy átmegyek másik szeróra, vagy abbahagyom a játékot.
Nem süllyedek le a szintjükre
8/9 anonim válasza:
idióta a falno átlővés az wh és még + DÖGÖLJÖN MEG AZ ÖSSZE CHEATER ÉS HACKER
9/9 A kérdező kommentje:
mit idegeskedtek? nincs olyan ember ki nem csalt volna életében bármiben is... én se alkalmazom csak ha azzal jönnek ellenem :'D
2011. ápr. 5. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!