Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims Medieval honnan? Magyarul?

Sims Medieval honnan? Magyarul?

Figyelt kérdés
Gondolom valahol torrenten van már magyar is, csak én nem találom...?? minden más nyelven már meg van lassan.
2011. márc. 23. 17:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
mióta nem fordítanak magyarul simset???????
2011. jún. 5. 17:52
 12/18 kp94 válasza:
92%
Emberek csak egyet tehetünk! Szaporodjunk amíg 20 millióan nem leszünk.
2011. aug. 21. 03:07
 13/18 anonim válasza:
90%
Oké te máris kezdheted.
2011. szept. 28. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:

04-26 12:20

megvan már? ha igen, honnan lehet letölteni?

2011. okt. 24. 16:15
 15/18 anonim válasza:
82%
magával szúr ki az EA mert így tuti h kevesebben fogják megvenni!
2012. jan. 2. 10:58
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
ja, én amióta tudom hogy van medieval azóta szeretném valahogy megvenni, és szerintem nem vagyok egyedül ezzel, és ha lefordítanák magyarra is akkor meg is venném sok emberrel együtt!!Ezzel az EA-nak csak jó lenne,nem?!
2012. jan. 8. 11:27
 17/18 anonim válasza:
még vmikor 2011-ben volt egy olyan bejegyzés, h elkezdte a válaszadó csinálni a magyarosítást...nem tudja valaki, h azóta létezik-e már? és ha igen honnan tudom letölteni??
2012. okt. 31. 15:27
 18/18 Zsuchan ***** válasza:
100%

nem nincs kész marha lassan haladnak, skyrim, mass effect már lassan kész de a medieval egy helyben totyorog, ÁM hozzá teszem a fordítók munka és vagy iskola mellet csinálják kevés az idejük, marha sok a szöveg, nem egyszerű az angol-magyar szórendet össze egyeztetni konvertálni stb, egy sima játék magyarosítása ekkora szöveg mennyiséggel kb egy évig tart mire honosítják fanok akik szabad idejükbe fordítanak erre időt, nyilván ha munka nélküli 20 év fölötti lenne az összes gyorsabb lenne. De azt kell hogy mondjam hála istennek nincs így :)

így a fordítás sacper sztem még MINIMUM fél év, másfelől sims sorozat továbbra is magyarul jön ki DE mivel ez ettől külön állt pont ezért nem jött ki magyarul a fentebb említett elmélet szerint ettől független gyengül a háló, Asassin's creed 3, witcher 2 magyar honosítással jött ki, habár az EA és Bioware egylet továbbra se akarja magát meggondolni..reméljük jobb belátásra térnek.

2013. jan. 16. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!