Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims Medieval honnan? Magyarul?

Sims Medieval honnan? Magyarul?

Figyelt kérdés
Gondolom valahol torrenten van már magyar is, csak én nem találom...?? minden más nyelven már meg van lassan.
2011. márc. 23. 17:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Nincs magyarul es nem is lesz.
2011. márc. 23. 18:56
 2/18 A kérdező kommentje:

ezt nem tudtam, és nem is értem miért hiszen egy csomó magyar sims rajongó van. tuti hogy megérné nekik.

de mindegy, az angol is jó nekem.

2011. márc. 23. 21:21
 3/18 Zsuchan ***** válasza:
79%
Szerintem már nemfognak magyarul kiadni játékokat a nagy multik (Ea games és társaik) jó ideig vagy talán már soha többé...csak a lelkes rajaongókra lehet számítani akik szeretnek fordítani :)
2011. márc. 24. 19:43
 4/18 anonim válasza:
77%
Az EA ezután csak húszmillió vagy annál több lakosú országnak csinál honosítást.Azért nincs magyar nyelv.Vicces lesz sims 3 angol kieg magyar alaphoz.
2011. márc. 25. 15:39
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
A medieval nem egy kiegje a sims 3-nak ;)
2011. márc. 29. 17:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: azt senki nem mondta. azt írták, h már nem adnak ki fordítást semmilyen 20 millió lélekszám alatti ország nyelvén az EA-től. ergó akkor a sims 3 későbbi kiegjei sem lesznek azok.

mondjuk ezt nem tudtam és durva... :S igaz, nekem abból eddig is csak az alapjáték volt meg.

2011. márc. 30. 13:15
 7/18 anonim válasza:
91%
Nos, hogy magyarítást készítenek-e vagy sem, az jó kérdés. Én abban bízom hogy lesz. Nekem a Sims3 magyarul van meg, és hiába van hozzá bármely kiegészítő angol nyelven feltelepítve, nekem akkor is magyar a játék. Érdekes nem? De reménykedem benne hogy lesz valaki, aki nekiugrik lefordítani ;)
2011. ápr. 1. 12:32
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
Az EA games nem lokalizál 20,illió alatti országokban! ;)
2011. ápr. 13. 20:18
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én elkezdtem készíteni de nem olyan egyszerű mint gondolnátok. KB. Jún-Aug-ra lessz kész de ha hibákat észleltek a magyaritásban akkor ne engem szidjatok mert én legalább megpróbáltam:)
2011. ápr. 26. 12:20
 10/18 anonim válasza:
82%
A bátyám meg csinálta hogy magyar legyen (letörölte az angolt) de az volt a gond hogy nem indult el a játék.
2011. máj. 26. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!