Sims Medieval honnan? Magyarul?
Figyelt kérdés
Gondolom valahol torrenten van már magyar is, csak én nem találom...?? minden más nyelven már meg van lassan.2011. márc. 23. 17:25
1/18 anonim válasza:
Nincs magyarul es nem is lesz.
2/18 A kérdező kommentje:
ezt nem tudtam, és nem is értem miért hiszen egy csomó magyar sims rajongó van. tuti hogy megérné nekik.
de mindegy, az angol is jó nekem.
2011. márc. 23. 21:21
3/18 Zsuchan válasza:
Szerintem már nemfognak magyarul kiadni játékokat a nagy multik (Ea games és társaik) jó ideig vagy talán már soha többé...csak a lelkes rajaongókra lehet számítani akik szeretnek fordítani :)
4/18 anonim válasza:
Az EA ezután csak húszmillió vagy annál több lakosú országnak csinál honosítást.Azért nincs magyar nyelv.Vicces lesz sims 3 angol kieg magyar alaphoz.
5/18 anonim válasza:
A medieval nem egy kiegje a sims 3-nak ;)
6/18 anonim válasza:
utolsó: azt senki nem mondta. azt írták, h már nem adnak ki fordítást semmilyen 20 millió lélekszám alatti ország nyelvén az EA-től. ergó akkor a sims 3 későbbi kiegjei sem lesznek azok.
mondjuk ezt nem tudtam és durva... :S igaz, nekem abból eddig is csak az alapjáték volt meg.
7/18 anonim válasza:
Nos, hogy magyarítást készítenek-e vagy sem, az jó kérdés. Én abban bízom hogy lesz. Nekem a Sims3 magyarul van meg, és hiába van hozzá bármely kiegészítő angol nyelven feltelepítve, nekem akkor is magyar a játék. Érdekes nem? De reménykedem benne hogy lesz valaki, aki nekiugrik lefordítani ;)
8/18 anonim válasza:
Az EA games nem lokalizál 20,illió alatti országokban! ;)
9/18 anonim válasza:
Én elkezdtem készíteni de nem olyan egyszerű mint gondolnátok. KB. Jún-Aug-ra lessz kész de ha hibákat észleltek a magyaritásban akkor ne engem szidjatok mert én legalább megpróbáltam:)
10/18 anonim válasza:
A bátyám meg csinálta hogy magyar legyen (letörölte az angolt) de az volt a gond hogy nem indult el a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!