Milyen következményekkel jár Xbox Live-on, ha bannolnak?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 13:24
1/6 anonim válasza:
nem tudsz felmenni XBLre, nincs multi, nincs letöltés, nincs chat
2/6 A kérdező kommentje:
Ennyi?
Nincs olyan, hogy elveszik az összes Achievement vagy hogy nem tudom feltelepíteni a játékot?
2011. márc. 18. 21:47
3/6 anonim válasza:
az achik tudtommal az XBL accodon van, és ha nem tudsz beloggolni (tudtommal az van), akkor nincs achi. Régen volt olyan, hogy HDD ban, tudtommal már nincs, de ha van is, egy formázás az egész..
4/6 anonim válasza:
Az előző két válaszadó, egy nagy s*gg. Ha banolnak, akkor játszani már nem tudsz, még OFFLINE se! magát a merevlemezt banolják le.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi az, hogy nem tudok beloggolni az Xbox Live Accountommal?
Mindig offline kapcsolom be a gépet, mégis látom és kaphatok achievementeket.
Az utolsó válasz meg tudom, hogy nem igaz, mivel a legutóbbi frissítéssel feloldották a merevlemez ban-t, de még 2-3 éve is lehetett játszani offline, mindig is lehetett.
2011. márc. 22. 20:50
6/6 anonim válasza:
Kérdező, ha nem tudod miről beszélsz, akkor maradj csendben, és húzd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!