Emelett a gépigény mellet futna a GTA sanandreas? És, ha igen akkor mennyire szaggatna?
Figyelt kérdés
Intel(R)
Celeron(R) CPU 1.70GHz
1.70GHz
248 MB RAM
2009. febr. 21. 08:13
1/6 anonim válasza:
Egy ilyen processzor és ennyi ram nagyjából elég hozzá, de nagyban függ attól, hogy milyen videokártyád van.
2/6 anonim válasza:
tuti hogy nem futna!
ram:512 min:256
proci:p2:2ghz min
vagy 3.5 gb hely
vga 256 mb min 128mb
szerintem innkább a vice city tedd felaz 100% hogy futna ,nem is akadozna.
3/6 A kérdező kommentje:
kössz, de azt már kijátszottam:)
2009. márc. 1. 09:02
4/6 anonim válasza:
szerintem ilyen géppel ne próbáld meg a san andreast, ha nem laggol néha úgy is felba...a az agyamat:) pl ha véletlen nekimész egy autonak, van hogy elkezd üldözni és próbálja széttörni a te autódat. akadozva nagyon kellemetlen lenne, főleg küldetés közben.
5/6 anonim válasza:
Szerintem elindulne nekem is a Processzorom 1.80 GHz, a 448 MB RAM, s 64 MB videokartya, es siman fut 1024 x 800 on jatszom 32 bittes felbontassal, es soha nem akadt, szerintem neked is elindulna.
6/6 anonim válasza:
nem tom ti hol olvastátok a gépigényt de futna rajt nekemis futott lag nélkül:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!