Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mass Effect 2 regisztrálása?

Mass Effect 2 regisztrálása?

Figyelt kérdés

Már egy ideje megvettem a Mass Effect 2-őt ( Classic kiadást ) és nagynehezen sikerült feltelepíteni mert a telepítőkódból hiányzott egy betű (a youtube-on találtam Razor 1911-es kódokat és azzal sikerült ). A classic kiadás miatt ugyebár nem fértem hozzá a Cerberus Network-höz de nem is érdekelt. Most viszont láttam, hogy a 576. Kbyte-nál lehet venni hozzáférési kártyát így meg tudnám szerezni a nekem kellő DLC-ket (Kasumi, Zaeed !!! esetleg még az overlord és firewalker vagy a normandy crash site). Elő is rendeltem személyes átvétellel de olvastam, hogy a regisztrált játék kell a használathoz.

Regisztráltam az oldalon ( [link] de gondolom kéne regisztrálnom a Mass Effect 2 mert így értették hogy "a játék regisztrált verziója kell". De az említett betűkimaradás miatt sajnos nem tudom.Próbálkoztam a Razor 1911 kódokkal is de azokkal sem sikerült.Találtam másik két kódot (egyet a dobozon egyet a dvd-n) de azok nem

5 x 4 -es kódok voltak amilyet az oldalon a játékregisztrációnál kértek.

Mit tudok csinálni hogy hozzáférjek a DLC-khez ?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2011. márc. 6. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá, mert konzolon nincs ilyen problémám, de azt mondod, hiányzik egy betű a kódból. Akkor miért nem próbálod végig a betűket? 26 betű van az angolban, vagy valami ilyesmi, nem hinném, hogy sok idő lenne végigpörgetni.
2011. márc. 7. 01:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja de tudod nem csak a betűk hanem a számok is ott vannak és ugye az első helyen van 3 karakter és azok közül lehet a legelső,középső,utolsó....szal problémás...de lehet megpróbálom.
2011. márc. 7. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan vidd vissza a boltba, és mutasd meg, hogy hiányos a regisztrációs kód, gondolom adni fognak egy másik példányt.
2011. márc. 7. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Normális esetben egyébként sem tudnál vele játszani így. A Razor 1911 kód nem legális megoldás, szóval olyan, mintha hibás terméket adtak volna neked, vissza kell cserélniük.
2011. márc. 7. 14:48
 5/6 A kérdező kommentje:
tudom de az a baj heogy edíg nem érdekelted a dlc-k(és már elég régóta vettem a játékot.....4hónapja kb....és érdekes lenne ha most vinném vissza) csak most kezdtem el aggódni a mass effect3 miatt hogy oda át lehe-e importálni a 2-ben hozott döntéseket? és ha igen de nekem nem volt meg zaeed és kasumi?? azért szeretném fullos csapattal végigjátszani
2011. márc. 7. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
nos, akkor elvileg a dlc-ket is le lehet torrentről szedni, meg a hozzájuk való kis progit (általában a torrent tartalmazza) ami a giveme2entitlements.exe névre hallgat, ezzel lehet beapplikálni magába a játékba.
2011. márc. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!