Hogyan kell kiírni XBOX 360 játékokat?
Figyelt kérdés
1. Tudom, hogy sokszor fent van, de AZOK NEM PATCHESEK.
2. És azokat próbáltam de nem ment... többször is átnéztem, hogy elrontottam -e de nem...
3. Ha lehet, olyat kérek, hogy benne legyen az ABGX360 Leírása is.
Köszönöm előre is. Üdv.
2011. febr. 23. 20:58
11/13 anonim válasza:
Te hülyegyerek,nem mindenki engedheti meg magának hogy eredeti játékokat vegyen:)) Lehet hogy te egy új gazdag vagy de, nem mindenki gazdag!
12/13 anonim válasza:
Hello, megpróbáltam én is ezzel a módszerrel kiírni a Battlefield 3-at! Minden zsírul meg ment minden, de mialatt töltöttem le írta a méretét és gondoltam hogy túl nagya amérete a 8,5 Gb-os dvd-nek! Visszatérve megpróbáltam kiírni és írta hogy kb. 300 megával kevesebb van a dvd-n mint amennyire szükség van! Tudtok valami tanácsot adni hogy mit tegyek hogy ki tudjam írni ezt a játékot?
13/13 Borkó Dániel válasza:
Sziasztok! Én is megpróbáltam a leírtak alapján megírni egy játékot (GTA 5) de azt írta ki az írás előtt, hogy nem fér rá a lemezre. Pedig lemezről másoltam fel, szóval nem értem. Valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!