Hogyan kell F. E. A. R.2-ben aktiválni a kódokat?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy meg kell nyomni a T betűt (Talk), beírod a kódot, majd megnyomod az entert. Próbáltam, de nem megy. Jól jönne egy kis segítség...2011. febr. 18. 16:41
1/10 anonim válasza:
Van egy tuti módszer, ne ijedj meg, nagyon egyszerű: végignyomkodod az összes gombot, addig, amíg meg nem jelenik a "menü", ahova beírhatod a kódot.
2/10 A kérdező kommentje:
xD kössz, már próbáltam. ;DD az a baj, hogy kifogyott a lőszerem és ez miatt mindig kinyírnak. :/ xD kicsit türelmetlen vagyok ilyenkor. :D ja és lány vagyok, csak hogy meglepődj(etek). :D
2011. febr. 20. 23:53
3/10 anonim válasza:
Így már értem miért fogy ki a lőszer :D
4/10 A kérdező kommentje:
naaaa. xD csak jött egy bazi nagy robot és ráment mindenem. :D másképp nem lehetett volna megsemmisíteni. :P
2011. febr. 21. 10:26
5/10 anonim válasza:
Egyébként azóta megoldottad már a problémát?
6/10 A kérdező kommentje:
nem, de lehet, hogy mindjárt megpróbálok lőszert szerezni... katonák, nektek annyi, jövöööök! xDD nah, nem vagyok kocka, csak szeretem a horrorjátékokat (bár már 1 ideje nem tudok megijedni ezen...).
2011. febr. 21. 20:03
7/10 anonim válasza:
Akkor próbáld ki a dead space 1 vagy 2-t! A Fear 2 tényleg nem túl félelmetes.
8/10 A kérdező kommentje:
Megvan az 1es, már azt is elkezdtem egyszer játszani. :D Na az tényleg brutális játék. :D Csak utána elkezdtem ezt játszani, és úgy gondoltam, hogy akkor először ezt befejezem és csak utána folytatom a Dead Space-t, ott még az elején vagyok a történetnek. :)
2011. febr. 23. 22:33
9/10 anonim válasza:
Bár most így belegondolva, ha a Fear-ben kevés számodra a lőszer, akkor a Dead Space kissé fel fogja tolni az agyvized, mivel ott kimondott tényező a kevés lőszer :)
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Pasim játszotta, nála láttam. :) Hát igen, lenne ott káromkodás ezerrel. :D
2011. febr. 24. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!