Hogy kell BF3-ban aktiválni DLC-t?
Figyelt kérdés
Előrendeltem az 576 honlapjáról a játékot és ott azt írták,hogy kapok még 4 dlc-t(dog tag-ok stb.).Hol tudom ezeket aktiválni?2011. okt. 31. 14:59
1/2 anonim válasza:
öhhmm... bennem is felmerült a kérdés és egy egész napot ezzel töltöttem. nos ezt úgy teheted meg,hogy kapsz majd egy kódot és store-on aktiválod,ha érted...
2/2 anonim válasza:
Na: Go az Origin-ra (ha magyar) kicsit fent kicsit jobbra van egy ikonon egy fogaskerékkel.Ott van egy olyan hogy "termékkód beváltása".Katt rá és oda beírod a kódod.
Én beváltottam az 3 összes kulcsaimat és:Psyhical warfare packet,10 dogtagot, és egy plusz camuflage skint kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!