Assassins creed (1) -hez van magyarosítás vhol. A neten? Ha igen linket PLS .
Figyelt kérdés
THX előre .
(13/F)
2011. jan. 28. 19:40
21/28 anonim válasza:
Magyarul sajna nincsen (indavideot még nem néztem). Keress egy jó angol tanárt. Pár év alatt meg lehet tanulni nagyjából. Amúgy nem ciki ha 13 évesen nem tudsz angolul...
(12/f)
23/28 bazsi1998 válasza:
ezt találtam de ez nem magyarosítás :)
24/28 anonim válasza:
XDXD összes kutya itt ugat, hogy miért nem tud angolul lol. meg az egyik abba köt bele, hogy nem tud helyesen írni. én a kérdésébe nem láttam hibát.
25/28 david2301 válasza:
Van fent egy pdf amiben le van írva magyarul az egész játél. Azzal együtt tudod játszani.
Amúgy meg én is 13 vagyok és tanulok magyart, szlovákot, angolt(ezek az alapok) mellette spanyolt és oroszt
26/28 anonim válasza:
Azóta megtanultál angolul? 23 évesen már illene angolul játszani a játékokat, ha nem vagy a legrosszabb tanuló idegennyelvből. :)
27/28 Kanwon válasza:
Assassin's Creed 1 szövegkönyv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!