Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassins creed (1) -hez van...

Assassins creed (1) -hez van magyarosítás vhol. A neten? Ha igen linket PLS .

Figyelt kérdés

THX előre .

(13/F)

2011. jan. 28. 19:40
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Előttem szólónak köszönöm ;')
2011. szept. 8. 13:10
 12/28 anonim ***** válasza:
7%

De most, omg...

Ez a játék világhírű, szerezd be németül akkor aztk*rva....

2011. szept. 8. 13:53
 13/28 anonim ***** válasza:
88%
OMG a kurv@ anyád! Gondolkozz. Fordítasz vagy inkább a játékkal foglalkozol? Bu_zigyerek'.. Ha 10 éves korodban ennyire rohadtul okos géniusz voltál, akkor most miért a gyakorikérdéseket' böngészed ahelyett, hogy egyetemre járnál te tudós palánta?
2012. júl. 5. 14:41
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem is ez érdekelne,a többieknek meg inkább nem mondok semmit. Ne törődj velük! 15 éves vagyok,3 nyelvet tanulok és egyiket se értem meg. Nekem ez a játék akár angol,akár német ,nem értem meg!!!
2012. okt. 27. 22:38
 15/28 A kérdező kommentje:

a következő része már magyarul is ki fog jönni:P

...már tanulok angolt is...-.-

2012. okt. 28. 06:28
 16/28 Bearserker válasza:
55%
Mennyire elkalandozott mindenki a kérdéstől. XD
2013. júl. 14. 22:15
 17/28 anonim válasza:
95%

Én találtam hozzá szövegkönyvet amit feliratként is lehet használni. Csak kérni kell nagyon szépen, hogy felrakják az oldalra. (bocsi de a linket nem engedi beírni sem), de keress rá (assassin's creed szövegkönyv) néven és kérjétek.

(tényleg bocsi a linkhiányt)

2013. júl. 27. 12:40
 18/28 anonim válasza:
4%
Kedves kérdező g....ci,meg az összes f...@sz aki itt játsza a fejét.Mi a k.....va any.....tokért kell leszólni azt aki 3 nyelvet beszél 10 éves korára.Inkább takarodjatok a f....@szba oszt ott játszátok a fejeteket kis g..cik.
2013. júl. 28. 11:47
 19/28 anonim válasza:
100%

Mond te normális vagy? Viccen kívül KOMOLY bajaid lehetnek (előttem szóló)

A játékról meg, sajna tényleg csak szövegkönyv van: [link]

2013. dec. 21. 19:51
 20/28 Henrik999 válasza:
90%

Kedves 2. 5. 7. 9. 12. 16. válaszoló!

Nektek üzenem, hogy egyrészt az volt a kérdés, hogy van-e magyarosítás a neten az AC játékhoz és ha van akkor 1 linket dobjatok pls, nos mivel ha már erre nem válaszoltatok akkor ne okoskodjatok a 3 éves agyatokkal, és egyátalán nem kéne annyira tudnia a nyelvet mivel ami mnagyarországon van nyelvtanítás az eléggé szar, és nemértem, hogy akkor mi a f***ért irogattok itt, szóval inkább menjetek tanulni, írjátok meg a házitokat és ne okoskodjatok.

Remélem még nézitek a topicot és köszönöm, ha végigolvastátok.

2014. ápr. 12. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!