Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit vegyek XBOX360 vagy PC?

Mit vegyek XBOX360 vagy PC?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit érdemes venni?Nemsokára jön a szülinapom, a gépem már régóta megvan nemis mennek az új játékok! Szerintetek melyikre gyűjtsek? +Megköszönném, hogy [több] mondatba letudnád irni miért (pl. játék grafika melyiknél jobb, meg ienek) sürgös lenne. köszi . sziasztok!
2011. jan. 27. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hali!

Én abszolút az xbox360 mellett vagyok. A mostani pc-d tökéletes gondolom netre, filmezésre, dvd-írásra, stb, játékra viszont olcsóbb és kényelmesebb egy konzol. Egyrészt nem kell szarakodni a beállításokkal, grafikával, installálással, hanem csak betolod a lemezt, és már megy is. A másik fontos dolog, a játékfelhozatal. PC-re egyre kevesebb játék jelenik meg, azok is sokszor elég pocsék minőségben a konzolokhoz képest. Ha most belegondolok, RENGETEG játék nem jön ki pc-re. Grafikailag nem sok különbség van, nyilván egy jó drága pc veri a boxot, de te most szórakozni akarsz, vagy pixeleket számolni? (a kettő nálam nem fér össze).

Ex pc-s

2011. jan. 27. 20:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Végül is az XBOX360 játékok drágák de inkább xbox360-t vegyél. Hidd el nem fog akadni egy játék sem rajta.
2011. jan. 27. 21:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi ... jöhetne még komment ... minél több annál jobb!
2011. jan. 30. 09:28
 4/12 A kérdező kommentje:
1. Válaszólónak: Játszani akarok.(Pl. Fifa,Pes,Call of Duty stb...)
2011. jan. 30. 09:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Bocsi ezt kihagytam : Igen, tökéletes netre ... 2 Éve vettem a gépemet még most is elégedett vagyok vele( inkább régi játékok miatt) csak, hát mostmár WoW Cataclysm max grafikán akad rajta, Aliens vs Predator nem is indul el rajta ...
2011. jan. 30. 09:30
 6/12 anonim válasza:
Hát figyelj ha játszani akarsz akkor egyértelmüen XBOX 360at vegyél... Kényelmesebb,olcsóbb,(messzebről nézed ugye mert TV-n játszol tehát kevésbé rontja a szemedet) és még számtalan előnye van... Én használtat vettem 45.000FT-ért... Ajánlom ezeket az oldalakat : ,,Vatera,Expressz,Konzoldepo" Énis használtat vettem ... Semmi gondja nem volt. (Tipp : Ha azt írják : vadonatuj nem használt = Az egyből átverés elhiteted nekem , barátomnál is igy volt: azt gondolta jolesz megkapta és rossz volt). És az első válaszoló lényegében mindent leirt. Mostanság már a legjobb játékok csak BOX-on lesznek, PC-t elfogják felejteni... 5 ÉV mulva már csak XBOX_ra lesznek játékok! Tehát a válaszom : XBOX 360... [Mellékletesen : nekem van XBOX om és PC-m is....játszásra 89%-11% -ra veri a box a gépet]
2011. jan. 30. 09:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... jöhet még :)
2011. jan. 30. 11:23
 8/12 anonim válasza:
09:59-es(legelőző iró vagyok) ... Azt is hozzá tenném, hogy nem állunk jól anyagilag... De egy 45.000FT-os XBOX 360at megéri venni...(Ajánlom Elite,Slim)eket... Slimbe az a jó, hogy nagyon halk,percíz... csak ennyi a jobb benne(na igen meg a Kinnect is van hozzá!) Használt Elitet(jokat) kapsz kb. 35.000-50.000 Ft között ... és a SLIM-et pedig 55.000-65.000 FT között( Tehát ha reggel is akarsz játszani , és nem akarod, hogy a testvéred(növéred stb.), szüleid felkeljenek, akkor SLIM ! De ha ezt nem akarod akkor nyugodtan ELITE( mert olcsobb) :) "Tehát mégegyszer anyagilag is sokkal jobb a BOX mint a Számítógép" ! Tisztelettel : Egervári György!
2011. jan. 30. 11:27
 9/12 anonim válasza:
A büdös életbe ne vegyél vaterán...xbox-al 40000 forinttal baxtak át.Csakis újonnan vegyél
2013. jan. 30. 16:10
 10/12 anonim válasza:

Elolvastam a véleményeket és nem értem miért van úgy oda mindenki a konzolért. Én 1996 óta használok PC-t, majd 2012 augusztusában úgy döntöttem, hogy vásárolok egy XBOX 360 250GB slimet. A PC-s vonalon abbahagyom a fejlesztéseket. A legrosszabb döntés, amit hozhattam. Újból hatalmas PC-s fejlesztésbe kezdek, pedig már 42 éves vagyok. :)

Azt, hogy ki mit vesz az ugyebár attól függ ki mit engedhet meg magának anyagilag. Ez egy érv ha valaki a konzol mellett dönt. De nekem az a véleményem, hogy a PC-t nem lehet überelni holmi fos konzolokkal.

Mivel fps játék rajongó vagyok, ezért hamar megmutatkozott a konzolok gyengesége, az irányítás. Ja persze mert béna -láma vagyok. Egy konzol sohasem tudja felülmúlni egy egér precizitását!!! Nem csak a célzás pontossága, hanem a karok beállításai is szar. Egy egeret ha megrántok nagy sebességgel el tud mozdulni a kép. Konzolnál mi van? Beállítod a karok érzékenységét, ami vagy alacsony és 20x leszednek mire megfordulsz, vagy gyors, ami szintén a célzás rovására megy. De erről tök egyszerűen meg lehet győződni, ugyanazon játék pl. valamelyik Call Of duty gyakorló pályát végig kell csinálni konzolon (gyakorlott konzolos) és PC-n, az idő és az eredmények mindent elmondanak, amit tudni kell a konzolról. A másik érv, amivel takaróznak a konzolosok, mennyire olcsó. Ez sem igaz, ha megnézed az Xbox 360 játékok 4-5 ezerrel drágábbak, mint a PC-s. Az Xbox one játékok pedig 7-8 ezerrel drágábbak mint a PC. Ha megveszett a játékokat, ebből az árkülönbözetből simán szinten lehet tartani egy PC-t. Én nem látok bele senki zsebébe, de ha pl. multizik neten, akkor PC-t vegyen. Aztán tényleg nem akarok belemenni abba, hogy sokszor PC-n tervezek, dolgozom még pénzt is tudok vele keresni. Röviden ennyi.

2014. nov. 9. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!