Szerintetek melyik játékot válasszam?
Szóval a szülinapomra szeretnék játékot és ezekre gondoltam :World of Warcraft,Star Wars TFU 2, BatlefieldBad company 2,
szerintetek melyik legyen írhattok mást is
A world of warcraft mmo, gondolom már sokat hallottál róla, jót is rosszat is, személy szerint engem csöppet sem érdekel ez a játék. Plusz ha tényleg rákattansz, akkor az ugye havidíjas téma.
A Star Wars TFU 2 sajnos nem lett jó játék. A grafikája nagyon szép, de ennyi, elég repetitív az egész, és hamar unalmassá válik. Gyakorlatilag egy-két mozdulattal végig tudod vinni az amúgy igencsak rövid játékot, aztán annyi.
A Battlefield BC 2 egy nagyon jó játék minden szempontból, a multija is le tud kötni hetekre, hónapokra, szóval én ezt választanám.
WOW:Elég szar játék.Én 1 hónapot nem játszottam vele.
Star Wars TFU 2:Csak az első része van meg az elég jó játék de mivel 2. része nincs meg erről nem tudok mit mondani...
Battlefield Bad Company 2:Én nagyon szeretem a BF játékokat megvan minden rész eredetiben.Én a BC 2 Limited Edition-ra kidobtam 12K-t.Az a Single Playerben nagyon jó az első 3-4 küldetés hogy mindent lerombolsz de utánna már elég uncsi...A multiról ugyan ez a véleményem.Az első 1-2 órában élvezetes hogy minden ami az utadba kerül szétlövöd.(Amúgy a futtatásához is elég erős gép kell).
Nekem is nemsokára itt a szülinapom és én a Battlefield 1943-at kérem(ha addigra megjelenik)vagy még a Medal Of Honort vagy a CoD Black Ops-t.
Forced Unleashed 2 sz@r overrated crap...
WoW nem rossz ha szereted a stilust (en nem)...
BC2 meg hatarozottan jo...
Tehat szerintem az utobbival jarsz a legjobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!