! Hali! 13 éves srác vok! Sok játékkal játcom. A következőkkel:GTA, metin2mester, grepolis. Shakes&fidget. és azt akarom tudni hogy: itt játcik e valaki metin2mesteren? és: hanyas? és: tud e jó fejlődőhelyeket?
Szevasz!
Én játszom, már LvL 86-os, testi wari vagyok. Elmondom, hogy mely szinteken, hol fejlődj.
(A tegnapi frissítés miatt mostantól SD2-be csak LvL 90 alatt lehet bemenni, ez eléggé új dolog, és mostantól SD2-be kötelező az Eventesnél, 5 milláért kapható Belépési engedély használata, gondoltam jó, ha erről értesülsz...:D)
LvL 1-25: Map1
LvL 25-35: Map2 (esetleg Orkok)
LvL 35-50: Orkközép
LvL 50-60: Orkközép, Sötétség Temploma, vagy Kinggel SD2
LvL 60-80: SD2 (talán előtte pár szinttel már mehetsz a Vörös Erdőbe is, ha erős vagy)
LvL 80-83: Vörös Erdő (talán LvL 81-81-n is már mehetsz a Lélekbarlangba is, ha erős vagy)
LvL 83-90: Lélekbarlang
LvL 90+: Map3 (azaz Holtak Földje)
És egy magas szinten (asszem LvL 110-en) már a Map4 is nyitott, ha jól tudom...:D
Remélem segítettem!
Ha még kell help, PM rám a játékban!
Név: Dfoglalo
Birodalom: Kék
LvL: 86
Kentaur szerver, általában CH3
Akinek még segítség kell valamiben, az is rám suttoghat! ;)
Üdv: Dfoglalo
CSÁ!
HA KELL VALAKINEK VAN EGY WARIM FULL CUCCAL INGYEN
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!