Milyen csaláskódok léteznek The West-re?
Figyelt kérdés
Azért nem úgy kérdeztem, hogy létezik-e egyáltalán, mert tudom, hogy igen! Senki sem tudja egy nap alatt 19. szintűre edzeni a karakterjét.
Milyen lehetőségek vannak csalásra?
ÉRDEKLŐDÖM!
Nem csalni akarok!
Csak tudni szeretném, mi a titka az uraságnak :)
2011. jan. 9. 15:56
1/8 anonim válasza:
Csalás nélkül is simán lehet egy nap alatt 19.-es szintűre: van egy olyan munka, hogy zoknistoppolás, valami 8 TP-t ad 2 percre. Ha ezt megtoldjuk egy kis aranyrögözéssel, máris simán meg lehet oldani. Esetleg valami bugot kihasználhatott pluszba, de így is el lehet jutni 19-es szintre egy, max. két nap alatt.
2/8 A kérdező kommentje:
Na de erre varrj gombot !
Tegnap este 39.szint, ma reggel 42.szint!!!
2011. jan. 10. 16:07
3/8 anonim válasza:
Ez bőven megoldható: vegyük például Arizonát, itt a legkönnyebb, de máshol is lehetséges az előzőleg leírt. Emberkénk megvesz valamilyen módon egy csomó aranyrögöt, ebből vesz egy prémium "Több energiát". Aztán nekiáll ezeket a kétperces zoknistoppolásokat csinálni. Ha elfogy az energiája, akkor fogja az aranyrögeit, feltölti az energiáját (ugye még mindig Arizonában vagyunk), és mehet is a következő menet.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, csakhogy ez Buffalon történt.
2011. jan. 11. 14:51
5/8 anonim válasza:
Hát ja énse értem. DE sztem az olyan küldiket csinálja ami 1 óra alatt ad 100 tp:pl:Préri farkas vadászat.
Csabdaállitásra pakolj és bejönnek szép lassan grizzly stb
6/8 A kérdező kommentje:
Aham...oké, köszi ^^
2011. jan. 12. 07:02
7/8 Speed-L válasza:
Nem léteznek csalások!...én például prémmel 1 nap alatt összepárbajoztam 3400tp és 3 szintet fejlődtem másnap a belépési bónusz miatt ennyi!!
8/8 anonim válasza:
Létezik csalás, csak erről kevesen tudnak.
Leginkább a külföldi szervereken használják.
Botoknak nevezik őket és tp nek álcázzák ezért sem ismerhetők fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!