FIFA 10-ben (Playstation 2) hogyan tudom eladni a játékosaimat?
Sziasztok! FIFA 10-el játszom Playstation 2-n, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet eladni a játékosaimat, mert sehogy nem találom az opciót. Mert tele vagyok csere meg tartalékjátékosokkal, és általában meccsenként jó ha egyet cserélek, így sok a "felesleges" játékos, viszont nagyon sok pénzem elmegy a kifizetésekre, és így kicsi a bevétel.
Próbáltam már a csapat kezelésben, ott rámentem a keretre, és ott próbáltam átigazolólistára tenni őket, de nem találtam ilyen opciót. Aztán beléptem az átigazolások menübe, de ott sem tudtam....
Lehet csak akkor tudom őket eladni, ha lejár a szerződésük?? (csak mert egyes játékokban a szerződés ellenére eladhatom őket), csak a FIFA 10-et most kaptam Karácsonyra, és még nem tudom....
Köszi előre is a segítséget!
Hát csak akkor tudsz, ha átigazolási időszak van.
Rámész az átigazolási piacra, és ott valahol.
Bocs, hogy ilyen hülyén írtam le, de fejből nem tudom:(
Az világos, hogy átigazolási isőszakban. De ilyenkor sem találok olyan fület, ahol el tudnám adni a játékosaimat.
Ha nem nagy kunszt, meg tudnád nézni pontosan?
Köszi, már nem kell! Megtaláltam, csak hülye neve van az opciónak.
Az "Átigazolások listáján"-ál tudom megnézni!
Köszi a segítséget! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!