Sürgős! Honnan lehet letölteni a Tokyo City Nights mobiljátékot? Gameloft gyártotta.
lehetőleg angolul,de máshogy is jó,csak meglegyen,ha lehet 240×320-as képméretben,de ha máshogy van az sem baj.
ja és van második része is,az is jöhet,ha tudod honnan lehet leszedni.
kösz!
ja és,mielőtt kérdezné valaki,hogy létezik-e a játék(mert annyira nem addot normális találatot,hogy azthittemnem létezik): [link]
ja és ha ilyen találatokat ad ki:"Nao Yoshizaki Miyu Hoshino Tokyo City Nights"-akkor aznemjó,főleg ha 40 mb körüli fájlokat az sem jó,
(egy mobiljáték általában 1mb körül van)
Sajnos én sem tudom, csak azért írok, mert engem is NAGYON érdekelne! MÁR EGY ÉVE KERESEM, mióta az egyik Skype-ismerősöm beajánlotta!! :S
(Eddig csak japánul találtam meg, de nem letölthető, hanem megvásárolható formában amúgy. De mivel az 2010. novemberében volt, nagy az esélye, hogy azóta fent van valahol...)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!