Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » HONFOGLALO! A honfoglaloban...

HONFOGLALO! A honfoglaloban van trukk? titkos kodok vagy valami, valakitol hallottam h igen es minden kerdesre es evszamra helyesen is valaszolt.

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 20:43
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
11%

Így van, ez csak tévhit és rágalom, nem létezik és soha nem is létezett ilyen csalás, elvi/fizikai képtelenség hogy legyen, talán tanulj egy kis informatikát te dilettáns, és akkor megérted, hogy miért nem lehetséges ilyesmi. Biztosan csak irigy vagy a művelt, lángelméjű játékosokra, akik zsenialitása akkora, hogy a nukleáris fizikától, a sejtbiológián keresztül, az alkalmazott nyelvészeten át, a zeneelméletig, a gazdaságföldrajzig, vagy akár a teológiáig voltaképp minden témában tökéletesen járatosak, és minden tippelős kérdésre legrosszabb esetben is mindig plusz-mínusz 0,5% pontossággal képesek válaszolni, persze csak az általános műveltségükből, a lexikonméretű briliáns emlékezőtehetségükből kifolyólag. Tanulj, olvass, művelődj, te ostoba, tanulatlan paraszt. A villanyt bevezették már a faludba? Hihi-haha-huhu-hehe-höhö*

*trendi hipster-szemüveges, fennkölt arckifejezésű, felsőbbrendűségi tudattól egzaltált tekintetű, könnyed-szellemes-hyperintelligens, fekete szövetkabátos bölcsésznevetés

2012. dec. 18. 22:17
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Haha buta bölcsész. (mérnökinfós röhögés) De igenis lehetséges cheatprogramot készíteni, ez itt egy példa rá:

http://www.youtube.com/watch?v=9k87sT6_y5Q

2013. febr. 27. 05:45
 23/29 Skydive válasza:
42%
utolsó, nem érted az iróniát... mondjuk kevés infós érti :D
2014. jan. 19. 20:13
 24/29 soma9111 ***** válasza:

Conquiztador Hack: ez a mostani új Honon is megy? :DDDD

nagyon aljas lehet ez a progi :DDD

2015. márc. 31. 23:15
 25/29 anonim válasza:
létezik honfoglaló hack, de szerintem semmi értelme nincsen. Az úgy már nem játék. Én is találkoztam már hackerekkel. 1.6 sec alatt pontosan válaszolt mindenre.
2016. aug. 26. 17:22
 26/29 anonim ***** válasza:
cqkiller.
2016. okt. 25. 15:08
 27/29 anonim ***** válasza:
Létezik de minek? Mi ertrlme csalva játszani? Akkor mar miért nem egyenesen a szervert torod fel és írod be magadnak hogy 100 millió xp. Meg 999es rang? Portsniffert más is tud írni ami kigyujti a válaszokat és robotot is hozzá aki ezek alapján játszik
2016. dec. 30. 08:32
 28/29 anonim válasza:

hogy miért kell csalással játszani? egy kis logika elég hogy belegondolj...

1.- van aki azért játszik hogy nyerjen nem azért hogy élvezze a játékot

2.- a honfoglaló stílusa sokat romlott mióta bevezették ezt a farmos cuccot meg a ravasz kérdéseket, jutalom falatot (pl: achit, szobor, segítség) és a időszakonkénti játékot - (oké nekik is meg kell élni valamiből de még mindig szívesebben játszanék a régi 10 évvel ezelőtti honfoglalóval mint ezzel a fossal)

3.- nem minden ember ugyanolyan (["mégis mind ugyanolyan hülye" de..]) van aki lassabban gondolkozik és szeret megfontolt lenni és erre nincs elég idő adva a játékban holott lehet tudná a választ csak már sietve kattint a rosszra van akinek meg még ez is sok

4.- ami a LEGLÉNYEGESEBB és erre már sok játék kezd rájönni az emberek nem akarják a fél életüket leélni egy játék mellett hogy utána azt mondják: "végre csak 1 év kellett és felfejlődtem egy élvezhető szintre most jöhet a neheze..." nem.. ha egy hétnél több kell az már egy "nemtörődöm az emberekkel csak jöjjön a pénz játék"

honfoglaló esetében ez jelenti a 20-as szint minden segítségből napi 1

+1- úgy van megcsinálva hogy amikor épp elérnél valami fontosat pl: zsinórba ötödik győzelem direkt olyan ellenfelet/botot keres neked aki telekakkantja a levesedet (nem egyszer és nem csak velem fordult már elő)

A LÉNYEG (íratlan szabály)[10 percig gondolkodtam hogy írhatnám szépen úgyhogy csak saját felelősségre olvasd]: ha valaki/valami baszakszik veled tanulj meg visszabaszni mert a dolgok nehezen változnak

2017. márc. 24. 12:38
 29/29 anonim ***** válasza:

Valóban bosszantó mikor megszakad a kapcsolat a szerverrel és emiatt bukod a bajnokság döntőjét, velem is megtörtént már, vagy épp laggol és emiatt bukod a tippelőst, mert bár időben beírtad nem megy át csak hosszú mp-ek után. És nem a netemmel volt baj, mert más nem szakadt meg többek között a live videó a Youtube-on sem, amin közvetettem a játékot.

Másik ami nagyon idegesítő, hogy hibás kérdés jelentésére csak nagyon rövid idő van, feleletválasztósnál még oké, kezdésnek jelentem, aztán ha mégsem rossz, akkor törlöm a végén, de tippelősnél alig 1 mp-ed van, az meg kevés. Több idő kéne rá meg lehetne utólag is jelenteni ,mert az is rossz ha te tudod a jó választ ,de hibás a kérdés.

2017. márc. 28. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!