Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » HONFOGLALO! A honfoglaloban...

HONFOGLALO! A honfoglaloban van trukk? titkos kodok vagy valami, valakitol hallottam h igen es minden kerdesre es evszamra helyesen is valaszolt.

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 20:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
26%
Pedig nem mese. Aki gyakorlott játékos, meg tudja csinálni. Enélkül esélyed sincs bekerülni a legjobb 100-ba.
2009. jún. 28. 07:37
 12/29 anonim ***** válasza:
89%
van hozzá csalásprogram, az a neve h conquiztador killer
2009. júl. 26. 19:46
 13/29 anonim ***** válasza:
69%

És aki nem hiszi a csalást olvassa ezt:

[link]

2009. júl. 26. 20:40
 14/29 anonim ***** válasza:
81%

De miért kell a csalás?

Akkor mire jó a játék?

2009. nov. 11. 12:16
 15/29 anonim válasza:
100%

Hááááát!!!!!!!!!Micsoda dolog ez uraim???Csalni kell????Igen????Már hogy ne volna csalás a honfoglalóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!Szégyelje el az magát,aki csal!!!!!!!!!!!!!!!!!

Íme egy link,de van több is,ahonnan ez jött,keressetek rá,tiszta csalás az egész!!!

Link: http://www.youtube.com/watch?v=yQOdXU8phhE

2010. jan. 30. 15:36
 16/29 anonim ***** válasza:
92%
de igenis VAN hozzá csalás. játszottam, és két srác egymás ellen versenyzett, h kinek gyorsabb a progija. mellékesen írom, hogy mindenre jóltippeltek, és egy század másodperc telt el, már ott virított a válasz, én meg csak néztem...
2010. márc. 22. 18:32
 17/29 anonim ***** válasza:
6%
Nem! Jegyezd meg! Van aki 2 mp alatt tud válaszolni.. pl.: én :) Mert már sokat játszottam és tudom a válaszokat!
2012. jan. 18. 20:56
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van aki tudja a válaszokat, de vannak programok is hozzá. Ez az igazság, minek tagadni???
2012. ápr. 13. 22:29
 19/29 anonim válasza:
100%
Én nem is olyan régen olyan emberrel jatszottam.hogy 0,59mp allat valasztolt mindenre..az nem hack ??akkor mi?
2012. aug. 24. 22:07
 20/29 anonim válasza:
100%
Igen van. Több bizonyíték is létezik. Egy működött nekem a ConQuiztadoron (külföldi Honfoglaló), szépen kiírta a kérdést, majd amikor megjelent a pontos válasz, azt is. Csak nem volt hozzá adatbázisfájl, ezért nem jó csak adatgyűjtésre. Ja és a magyaron ez valamiért nem működött. De a neten rengeteg van, általában tele vírussal és nekem csak ez az egy működött amennyire leírtam. Ha valakinek van olyan, ami működik, átküldhetné. Vagy valami linket küldhetne privátban. Ha nem akar gépháborút, elküldheti a nickjét és őt nem támadom. Ez azért célszerű, mert pont a hackerek ellen akarom felhasználni, mert mindig lebombázzák a JEPemet, amikor kezd növekedni. Meg fogytán a tallér pedig néha életmentő egy profik átlaga vagy ilyesmi. Na hosszú lett a szöveg, a lényeg: LÉTEZIK és NEKEM IS KÉNE!!!
2012. szept. 22. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!