Ajánlanátok Portal SZERŰ játékokat?
Ne kiegészítőket(Prelude stb) hanem teljesen más játékot.
A lényeg, h ész kelljen hozzá, és, ha van akkor valami Portal klón is lehet(ismétlem: ha van).
Az elsőhöz: Netes verzióval vagy hasonlóval játszottam, és én 3D-s tipus vagyok, de azért kösz;).
A másodikhoz: Meddig késleltetik már a 2 megjelenését? Egyszer nyár közepét mondtak(ha jól emlékszem), majd decembert, majd januárt, és most meg megint eltolják...
Amúgy az én gépemen a Crysis és a GTA 4 se megy úgyhogy a Portal 2-t már előre siratom.:'(
A Portal 2 megjelenése először 2011 Február volt úgyhogy csak két hónapot késik az eredeti dátumtól és én nem emlékszem hogy mondták volna hogy még indén megjelenik a Portal 2!
Amúgy érdemes kipróbálnod mivel hosszba lesz állítólag mint az első rész és minimumon biztos el fog futni a gépeden!
A szerű egy nehéz kérdés.
Mirror's edge. Ha más nem, de annak is "Still alive" a végefőcímdal. Persze csak a címe ugyanaz a dalnak. Ott sem a lövöldözés a lényeg, inkább az ügyesség, és némi gondolkodás, helyzetfelismerés. És nagyon feelinges az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!