Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Playstation 3-on milyen...

Playstation 3-on milyen játékokkal játszanak lányok?

Figyelt kérdés

Most vetünk pár napja konzolt és vettünk hozzá 2 játékot: Sonic All Stars Racer és Tekken 6-ot. Mmind a 2 játék tetszik,meg a következő a FIFA lesz,e utána??? Még nem tudom hogy ezek a lövöldözős játékok,háborús meg stb mennyire fognak bejönni. Autósok oké,de 1 idő után azt is meglehet unni nem?

Szóval vmi gyerekesebb játék,ami olyan lánynak való mi van? Annyira nem kell gagyi,de olyan Sonic féle típusú?

Van aki lány és bejönnek ezek a lövős háborús játékok? Nekem bejönne,de nem tudom rájövök-e mit hogyan kell csinálni:S

27/l

2010. nov. 28. 00:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaa és a Sims-et ne írjon senki,mert olyannal nem akarok játszani:)
2010. nov. 28. 00:06
 2/7 anonim válasza:
Heavy Rain
2010. nov. 28. 01:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Little big planet, elég jó
2010. nov. 28. 07:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Vedd meg a God of war-t.Verekedős, gondolkodós, qva jó játék.Még a 3-mal nem játszottam, de az első kettőt végigjátszottam már vagy 5x.Általában nem tetszenek a lövöldözős, verekedős játékok, de ez a legjobb játék szerintem.(Emellet a Prince of Persia-t is megvettem, az se rossz, de a közelébe nem ér a God of war-nak)
2010. nov. 28. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 22/L, és ha nem jössz rá valamire, majd a youtube segít.:)
2010. nov. 28. 15:09
 6/7 A kérdező kommentje:
A God of War-t én is néztem youtube-on és essszméletlenül tetszett,de a boltban azt mondták,hogy ahhoz előtte játszak más játékokkal is,ert elsőre azzal nehéz lesz:S De azt majd mindenképpen megveszem,mert iszonyat jó,a bemutatóvideón a tube-on úgy izgultam,mintha vmi filmet néznék:) Köszi a tippet azért:)
2010. dec. 4. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Höhöh. Final Fantasy XIII. Veri mindegyiket; csak ajánlani tudom!

(Plusz pont a rémesen gyönyörű grafika, és hogy a főszereplő egy csaj?:D )

2010. dec. 16. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!