Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul a metin 2?...

Miért nem indul a metin 2? log hiábt ír ki . (bóv. Lnet)

Figyelt kérdés

MIkor elinditom a játékot letölti a hackshieldet stb.Elindul a játék majd azt irja ki: LOG Your system does not support 3D graphics. PLease check your hardware and software configuration then (próbáld újra).

Erre a hibára mi a megoldás??

Eddig már többször játszottam a metinnel(de letöröltem). De most újra kedvet kaptam és nem indul el.

Szóval mi lehet a hiba ha eddig még sose volt ilyen és nem változott semmi a gépemen?Talán vmi beállítást változtattam meg?

(a rednszerkövetelmények megvannak)

A válaszokat előre is köszönöm.

2010. nov. 23. 19:03
 1/6 A kérdező kommentje:

sorry ,your system does not support 3d graphics please , check your hardware and system configeration the try again

=

Sajnálom, a rendszer nem támogatja a 3D grafikát, kérjük, ellenőrizze a hardver és a rendszer configeration a próbálkozzon újra

2010. nov. 23. 19:29
 2/6 anonim válasza:

Hi.

Állitsd át a configot:

BGM: 2

SFX: 5

FULL SCREEN MODE

GAME IME

FOG: FAR

TNL: AUTO

SHADOW: ALL

RESOLUTION

800x600 16bp

2010. nov. 23. 20:32
 3/6 A kérdező kommentje:
KÖSZ MEGPRÓBÁLOM
2010. nov. 23. 21:57
 4/6 A kérdező kommentje:
UGYANAZ A HIBA
2010. nov. 23. 22:01
 5/6 anonim válasza:
Hiányzik a videokártya drivered . nekem is ez volt a bajom . rakd fel a drivert .
2011. máj. 15. 17:25
 6/6 Mocsári Szabolcs válasza:
azokat a beálításokat amiket írt azokat hol kell beálitani ???
2012. febr. 17. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!