Metin 2? (HELP! )
Metin 2-det töröld le legprimitivebb játék a világon. Super mario izgalmasabb.
Egyébként bemész azt ütöd az ellenséget
Khm... Mivel a többség (kivéve az előttem lévő) leszarozta a Metint, ezért én adok rá választ.
Szerintem, ha a Metin szar, akkor is van akinek tetszik, és ezért nem kell hülyének tekinteni.
Lehet már nem játszol a Metinen, de ha igen akkor leírhatom, (szerintem) melyik karakterrel lehet a legjobban fejlődni. Én ajánlom neked a WP surát. Erős, viszonylag olcsó, és nagyon nagyn jól lehet vele fejlődni. Kovácsolsz egy balszerencse lemezvértet+6-ra véres sisakot +6 csata pajzsot is +6-ra meg egy bambuszakrdot is +6-ra, és onnantól 30-ig megállíthatatlan vagy. Lehet hihetetlen, de én ezekkel mentem fel 30-ra, olyan 3 hét alatt... Pegasuson játszok, Picisuraa a nevem.
It irták valahol hogy virusos mindegyik
ezel én se értek egyet de terheli gépet elégé mert roszul optimalizált
2 évet játszotam vele komolyan de ma már nemtudok vele akoriban jó volt ma már nem
100 jobb free mmo van a neten persze nem magyarok. amugy egy ideig biztos eleszel vele
Amugy mentális harcost vitem fel nagyra
kardsura után talán a legjob fejlödésre
meg testit is csináltam talán az a leg "élvezeteseb" kari a játékban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!