Call of Duty Black Ops 6 hová tűnt a DLSS funkció?
Figyelt kérdés
a call of duty black ops 6 játékból, ki vették a DLSS-T? csak a FG-T látom benne, mást nem. kis idő elteltével újra elő vettem a játékot, de már a DLSS nem volt benne. mikor játszottam rajta elérhető volt.
azé érdekel ez, mert nekem csak így van meg a 165 fps monitoromhoz igazítva. nélküle csak 125.
ápr. 8. 21:12
1/5 anonim 

válasza:

Jaj te szegény.... :D Újabb FPS huszárral van dolgunk akinek erre áll a cerka. :D
2/5 A kérdező kommentje:
hát ha már 165 hz monitorom van, és a játék hozta is azt, nyilván el várom hogy ugyanúgy fusson, ne 125-el. semmi köze a fps huszárhoz. csak annyi, hogy a játékból el tűnt a DLSS ami eddig benne volt.
ápr. 8. 23:26
3/5 anonim 

válasza:

#1 egy ilyen játéknál pont számít az fps.
4/5 anonim 

válasza:

#3 60FPS böven elég mindenhova. Ha meg többet akar csutkázza le low-ra a grafikát és rakja 360p felbontásba a játékot. xD
5/5 A kérdező kommentje:
60FPS böven elég mindenhova.
csak próbálj ki egy nagyobb hz monitort, mondjunk egy 144 hz-t. és használd egy darabig, aztán térj vissza 60 hz-ra. mindjárt fogod látni a különbséget a kettő között.
ilyet csak az ír, aki még nem próbált 60 hz monitornál nagyobb képfrissítést.
tegnapelőtt 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!