Mért nincs meg a Call of Duty: Warzone-ban a 165 fps?
Figyelt kérdés
olyan beállítást használtam, hogy 1080p grafikai beállítás balenced, és dlss quality + frame generation. és vígan meg volt a 165 fps így. de most helyette, 105-110 fps-em van.
gép
i5 13450HX 10 mag 16 szál
16 GB DDR5 4800MHZ
RTX 4060 140W
512 GB M.2 nvime ssd.
kijelző 1440p 165HZ
ha valaki azt mondaná, hogy azért mert ez egy laptop! ennyit tud. még el is hinném, ha előtte nem játszottam volna vele 165 fps-en! kb úgy 2 hónapig.
tegnap 17:14
2/3 A kérdező kommentje:
nem vagyok fps huszár! :D csak több mint 50 fps különbség van. nem 1-2 fps-en variálok. egyébként boldog karácsonyt!
tegnap 21:53
3/3 A kérdező kommentje:
probléma megoldva! úgy tűnik, egy játék update okozta a gondot. most már minden príma.
tegnap 22:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!