Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cyberpunk 2077 olya mint a...

Cyberpunk 2077 olya mint a Fallout játékok?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a Fallout játékokban órakát el lehetett azzal tölteni, hogy a térkép minden részét felfedezd és nagyon sokszor volt is mit találni.

Sok sok eldugott hely vagy éppen tárgy helyszín volt olyan helyeken ahová sem a fő sem a mellék küldik nem vittek volna el.

Szóval a kérdés arra vonatkozik, hogy a Cyberpunk is ilyen vagy csak "lineáris" küldetéses és azokon kívül halott a map?

Tudom nézzek gameplayt... Néztem, de azokban mindig csak küldiznek így az én kérdésemre nem ad választ.

ma 11:14
 1/4 Kedves Vezető ***** válasza:
41%

Nem olyan, ha olyan akarsz akkor az Outher Worlds öt ajánlom.

Az olyan , mint a New Wegas, Obsidian game.

A Cyberpunk sandboxnak indul, de mikor megjelenik az akkor "év emberének választott (amúgy imádom) Keanu Reeves, eléggé beszükül rá az egész game.

A fotómóddal el lehet lenni, meg van benne pár jó rész, jó játék, de nem olyan mint a Fallout, egyáltalán nem.

Inkább GTA-Rage hibrid belső bézetben.

ma 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Maga a játékstílus, a játékmenet, az irányítás, a karakterépítés igencsak eltér; de ha csak arra vagy kíváncsi, hogy van-e ott is egy hatalmas, bejárható világ rengeteg felfedeznivalóval, easter eggekkel, eldugott fegyverekkel, autókkal, stb, amikre nem mutat egy küldetés sem, hanem magadtól kell rájuk találnod, akkor igen. Tele van ilyenekkel a Cyberpunk 2077 is.
ma 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Cyberpunk az inkább Borderlands + Syndicate egyben.
ma 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden Open World ben vannak kincsek. Ez addig jó, amíg megjelenik John Wick, utána róla szól az egész, new game plus ha jól tudom azóta sincs, annyira fs, hogy a vége után kidob az utolsó küldetés elé.

És a mai napig bugos, retek.

Nincs külső nézet, semmi értelme a lootnak.

ma 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!