Az Until Dawn Remake-ben PC-n ti találkoztatok ezzel a Bug-al?
A játék Pc-n van meg nekem Steam a legújabb verzióval. Próbálok úgy írni, hogy ne legyen spoileres. A történet nálam a következő, a hetedik fejezetben: Találkoztam egy olyan hibával, amikor Emily-vel a bányákban van. Emily leesett a létráról, majd bekapcsolta a telefonján a vakut, és megpillantotta a koponyákat. Később, amikor tovább haladtunk, sikítást hallottunk, majd a képernyő feketévé vált, és egy hosszú töltési képernyő jelent meg, ami nem töltődik be. Vagy ha esetleg a töltőképernyő nem jön be akkor ha felmászunk egy létrán utána egy kis sétálás van és után ahol egy hídnak kéne lennie nincs ott. Ha oda sétálok átessek a pályán. A játékot Medium graifkán játszom fix 60-el. Minden beállítást kipróbáltam és még a játékban a felbontást is próbáltam állítani, hogy hátha megjavul de nem. A gépemen a driverek a legújabb verzióra van lefrissítve. Az alap felbontás amin játszom a játékot 1920X1080 felbontás. Illetve Dx12-vel játszom de még azt is megpróbáltam, hogy Dx11-be inditom el úgy sem volt jó.
Képet csatolok a bug-ről: [link]
Redditen olvastam, hogy páran is találkoztak ezzel a bug-al. Kíváncsi vagyok, hogy aki esetleg még játszott a játékkal az találkozott-e ezzel a bug-al.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!