Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most vettem meg a Horizon...

Most vettem meg a Horizon zero dawn complete editions cdsen és a kódot ami benne volt el fogadta ugyan de se a fegyver armor set se a Frozen wildsot nem akarja telepíteni. Hogyan telepithetném le?

Figyelt kérdés
Azt írja ki hogy várakozás a telepítésre amikor befelyezi a letöltést es ha rà megyek az inditasàra nem találja és a PS Store on meg azt adja ki hogz nincs meg a játék és csak az àràt mutatja a full játéknak a kiegészítővel engedi a letöltést csak nem találja a jatekot hogyan lehet ezt ki javítani valahogy?

nov. 12. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont az ilyenek miatt egyszerűbb digitálisan venni... A baj az itt most az hogy már nincs complete edition. Nemrég egybe vonták az új remastered verzióval, így ha nem ez előtt vetted akkor az új verziót kell megvedd. Ergo kidobott pénz ez a lemez.
nov. 13. 07:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem meg írj/ hívd fel a magyar supportot
nov. 13. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!