Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A PS5-ön lehet cserélgetni...

A PS5-ön lehet cserélgetni feltört és nem feltört rendszert merevlemezestül?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy ki lehetne így játszani a jailbreak hátrányát?

Hogy amikor online kellene játszani amihez psnetwork kell akkor egyszerűen vissza van cserélve egy másik meghajtóra amin a friss rendszer fut.

jan. 21. 23:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
:'D
jan. 22. 00:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Mi olyan vicces?
jan. 22. 06:51
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha ez mukodne mindenki igy csinalna :)

De ha mar egyszer beletetted a feltortet onnantol vege a ps5 nek

jan. 22. 08:40
 4/14 A kérdező kommentje:

"Ha ez mukodne mindenki igy csinalna :)"

A technikai hátterére vagyok kíváncsi hogy ez miert ne működne. Egy pc-be is olyan merevlemezt teszek amilyent akarok. Ha úgy van xp indul ha másikat akkor win 11 (most csak egy példát mondtam).

jan. 22. 08:44
 5/14 anonim ***** válasza:
49%

Ha debug módba rakod, nem lehet visszaállítani a gépet, mert az az alaplapra forrasztott ROM-ban tárolódnak, (jelenleg) végleges. Itt BIOS-ban kéne turkálnod meg átállítanod a dolgokat, ami bonyolultabb, plusz már elég régen lehet távolról figyelni a készülékeket, egy nintendo switch-nél is bármikor megmondták 6 évvel ezelőtt, melyikbe nyúltak bele és le is lett tiltva, ez a Sonynál sincs másképp, köszönhetően az alkatrészek és maga a gép sorozatszámának köszönhetően.

Ha átrakod debugba, az bizony úgy is marad, minden netes funkció törölve.

jan. 22. 11:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Azert egy pcbe azt raksz amit szeretnel a ps rendszere nem ilyen
jan. 22. 12:05
 7/14 anonim ***** válasza:

A PS5 egy zárt rendszer, ha megbolygatod azzal azonnal megszeged a felhasználási feltételeket, szóval ha trükközni akarsz, vissza akarod állítani eredetire, kb kapsz egy távoli ban-t azonnal amint rácsatlakozol a netre és kb onnantól nem fog működni sehogy, csak egy szomorú banned felirat fogad majd, ergó vehetsz egy újat. Ha ennyire kell eredeti és tört is, akkor kénytelen leszel 2 gépet (PS5-öst) beszerezni, az egyiket törni, a másikat simán hagyni.

[link]

jan. 22. 16:49
 8/14 A kérdező kommentje:

Én úgy értem hogy net nélkul lenne offline használva a moddolt ssd-vel(rendszerrel)

Amikor meg a rendes normál rendszert akarom nettel psnetworkel mindennel akkor meg csak visszarakni az eredeti ssd-t. Akkor úgy miért nem működne? Hiszen azon semmi hack nincsen amikor meg a másik ssd vel volt használva amin a tört rendszer van akkor meg nincsen netre felengedve ahol "bannolódhatna"

Egyébként a félreértések elkerülése végett, nem kalózkodosra kellene hiszen eddig is eredetiben (igaz használnat) vásárlom a játékaim hanem amire igazán jó lenne hogy néhány cím fix 30 fps korlátozását a moddolt rendszerrel unlockolni lehet és sokkal jobban futnak rajta 60fps-el a játékok főleg az alapból ps4-sek.

jan. 22. 17:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem, mert érzékeli hogy belenyúltál, a debug mód nem aktív magától és egy sima merevlemez csere nem fordítja ezt vissza.
jan. 22. 20:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Valami hardveres kapcsoló kellene amivek a két bios között lehetne váltogatni hogy épp a moddolt vagy az alap gyári biossal induljon.
jan. 23. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!