Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Switch 2 megjelenésével...

A Switch 2 megjelenésével bezuhanhat a "sima" Switch ára?

Figyelt kérdés

jan. 20. 07:50
1 2 3
 11/28 Kedves Vezető ***** válasza:

*Mondom játszok már egy kis Mortalt Lite on, ha már felhoztuk..

Ahan..

El nem tudod képzelni milyen mocsok lassan update el/gyenge a Wi-Fi je, nem tudom meddig tartott volna belerakni egy sim kártyát, mint a Vita nál.

jan. 29. 20:15
 12/28 anonim ***** válasza:

Hát ha 40 éves létedre az a mérce, hogy a "Vr" meg a "Nessaj" nem vitt végig egy játékot akkor nyilvánvalóan nem te vagy a célközönség. Negyven felett vagyok én is és nekem sohasem volt mérce az, hogy mennyire hiperrealisztikus egy játék pedig van "nagy" konzolom és PCm is. Attól nem lesz nekem egy játék sem menő, hogy mennyire élethűen fröcsög benne a vér. Sokkal fiatalabb voltam amikor az volt a mérce. A "Playstationra minden van" érvelést egyébként teljesen megértem. Én tudok netről külföldről rendelni játékokat ha kell valami, nekem nem probléma. Másnak lehet. Azért viszont nem a Nintendo a hibás, hogy teljesen irreális elvárásokkal választottad a konzolt azért, hogy nagygépes játékokat játsszál amiket sokkal jobb minőségben tudnál máshol tolni.

Az általad belinkelt játék videója is számomra értelmezhetetlen. Azon kívül, hogy elismerésre méltó meddig jutottak grafikai teljesítményben a mai telefonok ez valami hót gagyi. Mész, ellenfelek belefutnak a lövésbe, repkednek a számok. Bárhol máshol kijönne egy ilyen játék még a középsz*rnak is kevés lenne. Mobilon viszont annyira nincsenek normális játékok hogy ez valamiféle standard. Nem tetszhet mindenkinek minden ahogy szoktam mondani.

jan. 29. 21:07
 13/28 Kedves Vezető ***** válasza:

Na, ne már.

Hagyjuk már hogy a Nintendo-t irreális elvárások elé állítottam, egy kézikonzol ígéretével, a sok 10/10 es porttal. Egyébként Nekem elmenne a grafika a Skyrim be, ha nem omlana össze random, mint a többi, nem Nintendo, Pikachu, Lego, Zelda, stb fs.

De még a Mortal 1 is elmegy a maga 480p online meccseivel.

De hallottad , már milyen mocskosul halk a Switch ?

Egy 150 ezres Oled konzol azért ne sisteregjen, legyen hangja, legyen anyaga, nézd már meg a Psp, Vita anyagát, hangját, játékkínálatát, pl ott 1x omlott össze semmi.

De fogadjunk el mindent a Nintendo nak, és hülye aki nem azért vesz kézikonzolt, mert Lego/Pikachu/zelda/Mario bzi.

Hagyjuk már.

Kézikonzolt vettem, amire van ez, az.

De, egy 50 ezres Motorola G23 a 8giga Ram jával, Dolbys hangjával pl rommá veri ezt a műanyag, bóvli , túlárazott fst.

jan. 29. 21:35
 14/28 Kedves Vezető ***** válasza:

Látom szelektálod amit írok, sajátosan értelmezed.

Nem, nem az a mérce, ez tény.

Nézd már meg azokat a videókat, meg mondjuk Pisti Nioh videóit :)

40 évesen mondjuk egy Death Stranding, Bloodborne, Nioh, Last Of Us 2 a mérce, meg mondjuk egy mobilos Earth Revival, vagy Bu Liang Ren 3, stb

És ez fs telefonos game, érted..

Nem, mindegy.

[link]

Látod ?

[link]

Nem.

Mindegy

jan. 29. 21:40
 15/28 anonim ***** válasza:
Olyan halk mint a telefonom negyede, switchen az a max
jan. 29. 21:49
 16/28 Kedves Vezető ***** válasza:
jan. 29. 21:51
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem szelektálok semmit. Az összeomlást úgy állítod be mintha ez teljesen általános dolog lenne amit valahogy senki más soha nem említett meg semmilyen játék tesztben. Biztosan valamiféle összeesküvés. Arra próbáltam utalni a stremerek felemlegetésével és az életkorom megjelölésével, hogy én már elég öreg vagyok. Láttam egyet és mást, játszottam nagyon sok játékkal. Tudom értékelni a Last of Ust és a Zeldát egyformán, más-más okoból. Olvasok teszteket, informálódok és adok is bizonyos emberek véleményére. De ha van egy játék ami egyöntetűen kiváló, de nekem nem tetszik akkor nem fogok arra hivatkozni, hogy a Jancsipistinek sem tetszett. Nekem nem századrangú "influencerek" mondják meg mi tetszhet és mi nem. Ahhoz már túl öreg vagyok, hogy a social media legyen az értékmeghatározóm.

A fő probléma az, hogy a te ízlésed teljeséggel ellentétes azzal amit egy kézikonzol hivatott nyújtani és ezért nem érted miért adtak el a Switchből több mint 140 milliót a Steam Deckből meg hármat. Hogy miért adtak el a Tears of the Kingdomból 10 milliót három nap alatt full áron és a Last of Us 2ből ugyanennyit 2 év alatt nyomott áron. The maximális grafikát vársz el, a játékmenet számodra teljesen másodlagos. Ez egy teljesen valós igény, de a Nintendó már évtizedek óta tolja ezt a kézikonzolos ipart. Nemcsak a saját játékai köré építi a gépeket, de fentartható és tömegek számára megfizethető hardvert gyárt. Ezért nem emlékszik már senki a PSP/Vitára. Ezért alázza meg a PS5öt minden nap Japánban ahol a játékmenetet előbbre tartják mint a grafikát. Ezért kerül minden valamire való kézikonzol minimum kétszer annyiba mint a Switch miközben töredék idő alatt lesz elavult hiszen senkinek sem kell figyelembe vennie a képességeit.

Azért hozod fel ezeket a nevenincs, egy kaptafára összedobott, lehúzásra gyártott mobilos cuccokat, mert szerinted a grafika minden. Kívánom, hogy ezen túl tudj majd lépni egyszer, mert nagyon sok jó játékról lemaradsz, de ha nem akkor se dől össze a világ. Megérteni viszont nem fogod tudni miért is olyan sikeres a Nintendo.

jan. 29. 23:06
 18/28 Kedves Vezető ***** válasza:

Micsoda ?!

Te Csinálsz az úgy mintha az összeomlás természetes lenne, és elég egy

" Error has occured " hibaüzenet.

Mit tud nyújtani eg kézikonzol ?

2 x linkeltem be, hol tart a mobil(!) játék, PsP re volt 2 teljes értékű GTA, God Of War, de Vita ra is volt a Switch kínálat kb fele, + Silent Hill ek, Metal Gear, Normálisan optimalizált Injustice, , sorolhatnám, nem csak a Crash, stb gyerekszrokat nyomatták.

Eljutottunk oda 25 ben hogy egy Vampyr, Outer Worlds rétegjáték ?

Nem, b+, pont hogy felhigult a gameing világ, Ps5 re meg semmi nincs csak Ps4 game, de szerinted biztos az is jó így.

Nintendo Switch játékai 80%a jobban fut egy 60 ezres trlefonon, és 30-40 ezret kérnek egy Final Fantasy1-6 ért, rosszul szól, halk, silány az anyaga, szercseg az Oled, és magyarországon csak ennek a szrnak nincs feltöltőkártyája, összeomlanak a játékok.

Miről beszélsz?

Kézikonzol nyújtani tud'

Parasote Eve 3 PsP

GTA Vice stories PSP

Uncharted, Resident Revelations Vita, és az anyag/hang beli különbségek.

De, 3. Jára mondom hogy egy mobilra jobb játékok vannak, és nem hiszem h egy kézikonzolra csak gyerekszroknak kellene lenn Magyarországon.

Felesleges, úgy sem megy át.

Milyen irreális elvárásról beszélsz ?!

Rengeteg gépet, telefont tesztelek, ez Dolbysan elfut egy Moto G23 on, ami kb 50 ezer Ft, +viszi az összes Psp/Vita, Gamecube, N64, stb emulátorokat

[link]

Fusson rendesen a játék 100-150 ért, főleg 15-20 ezres játékok, mert mindenhol máshol 1-2 ezer Ft pl a Skyrim, Witcher 3.

De, nen érted

jan. 30. 06:40
 19/28 Kedves Vezető ***** válasza:

*Azért sikeres a Nintendo, mert sok a casual játékos, nosztalgiás, de ezeket az embereket leültetném egy mai mobilgame elé, legyen most mondjuk az Undawn,

[link]

csak lesnének, milyen komplex, nem tudnának mit kezdeni vele.

Ember, Horizon Zero Dawn, Bloodborne, Nioh 2, Death Stranding, Last Of Us 2, és Psp, PsVita után vagyunk picit.

De nyugodtan megválaszolhatod ezt a kérdésemet is, úgyis megyek ma a Mediaba ahol 27 ezer ez, esküszöm neked hogy megveszem, pedig annyiért már kapok Xbox 360/Ps3 konzolt(!), ha megmondod, tudsz válaszolni a kérdésre:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__12871853..

jan. 30. 07:13
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem teszek úgy. Én azt állítom nem omlanak össze az AAA játékok öt percenként a Switchen mint ahogy te folyamatosan állítod mindenféle Reddit threadekre hivatkozva. És igen, a Nintendo mindig is híres volt arról, hogy jobb gépek ellen nyert mert úgy és abból rakta össze a gépet ami még elég volt arra amire kell és jobb játékokat is produkált. Ahogy már fentebb is utaltam rá számodra a grafika az első és ezért neked értelmezhetetlen, hogy egy játék más szempontból is jó legyen. Ezért nem fogod tudni megérteni miért adnak el a Nintendos játékokból sokszor annyit mint a te kedvenceidnek sokadik remasteréből. Szerinted minden ami túl színes az ovisoknak való hiszen amelyik játékban nem lehet anatómiai pontosággal kitaposni valakinek a belső szerveit az gagyi. Ezzel nem tudok mit kezdeni, hiszen ahogy mondtam én mindkét játékot tudom értékelni a maga keretei között. Én soha nem taszítanék el magamtól egy év játéka címet mert túl sok, vagy túl kevés benne a szín. Ez én vagyok, mások mások.

Amikor irreális elvárásokról beszélek akkor egy 2017es hardverről beszélek aminek a szíve egy 2015 gagyi processzor aminek elsődleges szempontja az volt, hogy ne zabáljon sokat. Egy 2017es helyzetről beszélek amikor a többi handheld sehol nem volt, főleg nem a te 2023as telefonod. Amit egyébként körberöhögnének és lehurrognának ha felhoznál a telefonos topicban, hogy mekkora f*s semmire sem jó vacak. Amellett, hogy (mobilos) játékra gyenge. Minden nézőpont kérdése ugye. A konzolosdi kicsit olyan mint a politika. Az eredmények igazolják a módszereket. Kardoskodhatsz amelett, hogy az alsó kategóriás teló ingyé futtatja a 20 éves lopott játékokat, meg kínai noname asset flippeket, de ettől még ugyanúgy eladnak egy Switchet pár percenként.

Minden más amit említesz az a videojátékipar és a hazai videojáték helyzet egyedi problémái és rettenetesen hosszú lenne kibeszélni. Viszont ne adj olyanokat a számba amit nem mondtam. Nem örülök, hogy a Sony elcseszte ezt a gent, de igazán a Microsoftra vagyok mérges, mert ha lehúzza a gépet a klotyón csak szarabb lesz mindenkinek. A játékok árazása ősi videojátékos áregységesítésekből adódik, iszonyú hosszú lenne kibeszélni és nem is ide való, de elképesztő igazságtalanságok és különbségek vannak radikálisan különböző játékok árazásában. Ugyanannyiba kerül egy 100 órás RPG és egy 4 órás sétaszimulátor.

A negyedik komment kicsit komikus volt egyébként a linkelt játéknál:

"I deleted it after playing for a minute , i have 8 gb ram and sd870 and this game still stutters so much even in the lowest graphics" 633 like

Őszintén szólva nem tudom mit lehetne ezen tovább beszélni. Talán egyetérthetünk abban, hogy nem értünk egyet. Amennyiben a Switch 2 ismét tarolni fog és a hardver az előzetes előrejelzéseknek megfelelően a PS5/XSX teljesítményének figyelembe vételével készült akkor talán neked is kedvesebb lesz. Ha nem akkor nem, szerencsére rengeteg más platform van amin játszhatsz. Nem szégyen kihagyni ha nem fekszik.

jan. 30. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!