Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta v online tényleg ennyire...

Szipi2 kérdése:

Gta v online tényleg ennyire rosszul fut?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy miért fut ennyire rosszul a gta online?

RTX 3070 8gb

R7 3700x

16gb ram

Ssd-n van a játék (tudom ez nem sokat számít)

Szóval átlagosan 50-55fps-em van nappal, de amint bemegyek a városba és esetleg vannak játékosok még ott, akkor simán lemegy 40fps-re. Mindegy hogy ultrán van minden vagy very low-on. Olvastam olyat is, hogy mivel 1080p-ben játszom, ezért nem tud kiteljesedni a kártya. A kihasználtsága meg sose meg szinte 50%felé… Akármilyen beállítást próbálok, sose lesz meg a 75fps, pedig nem alsókategóriás a kártya és szerintem egy 10éves játékban illene jól teljesítenie… Egyépként stalker 2-ben hibátlanul megvan a 75fps, úgyhogy a kártyámmal nincsen baj. Remélem tudtok erre valami megoldást, mert nem túl élvezetes így a gta :((((

ma 15:02
 1/1 anonim válasza:
Valahogy nem rémlik nekem az a proci. Semmit nem tudok róla..de a kártyának semmi köze hozzá mert még 4K-ban is meglenne simán a 60 fps vele még több is..szerintem amúgy nem hardveres dolog van a háttérben
ma 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!