KGFB on-line kötésnél mi van akkor ha rosszul adtam meg a bónuszomat?
Váltásnál a régi biztosítást lemondtam, az újat on-line megkötöttem. De van olyan kalkulátor, ahol a jelenlegi, van ahol a következő, a biztosítás aktuális időszakában érvényes következő bónuszfokozatot kérik. Na, ezt én sikeresen elrontottam és a jelenlegi B4-et adtam, meg. A biztosításom februártól él, akkor már B5-ben lennék.
Így az ajánlatban, kötvényben, mindenhova B4 került és a díjt is ennek megfeleln kalkulálták.
Azonnal elrongyoltam személyesen a biztosító ügyfélszolgálatára, ahol jeleztem a tévedést. De kvázi szóba sem álltak velem, mondván ebben nem tudnak nekem segíteni, mert ha on-line kötöttem, akkor kizárólag on-line tudom csak módosítani.
Ami nekem elég furcsa, de oké. Hazamegyek, a biztosító on-line ügyfélportál-felületén küldtem üzenetet, de semmi reakció. Írtam e-mailt, amihez csatoltam dokumentumokat, amik igazolják a bónuszomat. De továbbra sincs semmi válasz. Sőt ma reggel küldtek egy újabb dokumentumot, amint szintén B4 szerepel.
Ha személyesen nem állnak velem szóba, az elektronikus megkeresésre nem reagálnak, akkor mit tudok még tenni?
Hát nekem az van írva, hogy 2023.02.20-tól B4. Pedig akkortól B5-ben lennék. A díjat is B4-nek kalkulálták. Ha B5-öt írok be, olcsóbb lenne.
Eddig majdnem minden évben váltottam biztosítást, de soha nem az előző évre vonatkozó bónuszomra kellett fizetnem a következő évben.
Ma küldték a kötvényt, amin szintén 02.20-tól B4 szerepel. Kiküldték az elektronikus számlát is, fizetési határidővel. Akkor ezt ne is fizessem be, hagyjam nyugodtan lejárni?
2018-ban vettem az autót. Párhuzamos üzemeltetés miatt A0-ból indult.
2018: A0
2019: B1
2020: B2
2021: B3
2022: B4
Addig így fizettem.
És akkor most 2023 megint B4?!
Na, ma, érdekes módon január 1-én (van, aki ilyenkor dolgozik?) jött a válasz.
Ha esetleg érdekel valakit: a jelzésem alapján elindították a központi adatbázisból a lekérdezést. Ha megerősítik a bónuszomat, új kötvényt fogok kapni, új összeggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!