Atanázia05 kérdése:
Hogyan kell 1.21.51-es verziójú telefonos minecraftba textúra csomagot berakni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Andoridos telefonom van, eredeti a minecraftom, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell berakni olyan textúra csomagot, amit nem a piactéren veszek meg, tehát nem bent az játékban? Nem nagyon értek ezekhez sajnos, sok mindent kipróbáltam már, de valahogy vagy nem találtam az említett verzióhoz tartozó csomagot (más verziókhoz tartozót találtam), vagy valahogy nem sikerült alkalmazni. Aki tudja esetleg az kérem írja le nekem, hatalmas segítség lenne. Ha az számít, hogy milyen textúrát szeretnék elmondom, hogy valami realisztikusat, legyenek árnyékok, szebb fények, esetleg mozgó fű és falevelek, illetve nem tudom az telefonon megoldhatató-e, hogy a kezemben lévő fáklya világítson a kezemben.tegnapelőtt 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!