Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftba beraktam egy...

Szamosii kérdése:

Minecraftba beraktam egy texture pack-ot de olyan nagy volt, hogy a gépem nem indítja el a játékot, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy kliensre tettem be a texturát ami ugye multiplayer (nem tudom, hogy ez segít-e valamit). A gépem nem bírja el, de betenni még betudtam, de kiszedni már nem megy. A gépemről minden létező Texturával kapcsolatod fájlt töröltem amit találtam. Nem tűnik ki a játékból! Amúgy a klienst is 3 milliószor töröltem és töltöttem le újra, de semmi. Valaki aki jártas ebben, segítsen kérem.

2015. aug. 6. 00:01
 1/2 Pdani001 válasza:

Kedves Szamosii!

Azt tudom javasolni hogy töröld a Texture Pack vagy a Resource Pack mappából és indítsd újra a Minecraft kliensed amit használsz!

Remélem segítettem!

2015. aug. 6. 13:12
 2/2 anonim válasza:

Ne haragudj,ha amit leírok,megcsinálod és nem jól sül el...

Én újraraktam az egész gépemet,mindent letöröltem...végül nem tudom mi miatt,de sikerült.

2017. jan. 29. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!