Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az alábbi AC játékok közül...

Az alábbi AC játékok közül neked melyik volt a kedvenced?

Figyelt kérdés

Ha az AC2 + Brotherhood, Revelations DLC-k és az AC Black Flagot is bele tenném a felsorolásba akkor sokan tuti arra szavaznának, bevallom én is köztük vagyok. Az egész AC2 “trilógia” nekem a karakterek és a története miatt tetszik bár a Brotherhood talán minimálisan gyengébb darab volt mint a többi de az is eléggé a csúcson van, a Black Flag pedig egy kalózos játéknak is nagyon jó volt nem csak AC játéknak. Sokak szerint a Skill And Bones sem múlja felül pedig az kifejezetten arra szakosodott. Erről mondjuk engem is érdekelnek vélemények.

De szerintem az AC Syndicate, Origins, Valhalla is jó részek lettek. De most az Odyseyt próbálgatom, szerintem az is bele fog kerülni a kedvencek közé.

A gyengébb részek pedig a 3 és a Mirage volt. A 3-ba túl sok volt az idő húzás szerintem pedig nem lett volna rossz játék. A Mirage meg számomra olyan mintha egy Origins Liteval játszottam volna számomra eléggé csalódás lett.

tegnapelőtt 19:28
A kérdező szavazást indított:
AC 1
AC 3
Rouge
Unity
Syndicate
Origins
Odysey
Valhalla
Mirage
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Nos nekem az Ezio trilogy, Syndicate és Odyssey a favorit. Mindegyik másért.
tegnapelőtt 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
A 4 tényleg nem túl nagy szám, de a Revelations sem.
tegnap 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A legrosszabb rész egyértelműen a Mirage. A Vallhalla egy nagy, szép grafikájú cucc, de vikingek közé nem illik be az egész, már a harcmodor sem. Egy Vikinges játéknak miért nem olyat csináltak, mint a Rogue, ahol templomos is lehettél? A templomosokhoz illik jobban a brute force harci stílus.
tegnap 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Meg a Valhalla 1 "feltupírozott" Odyssey. :D Csak viking témában a görögök helyett.
ma 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!