Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen konzolod van: PS vagy...

Milyen konzolod van: PS vagy XBOX, és melyik játékok, játéktípusok a kedvenceid?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, hogy a 2 konzol használói közt mennyi az ízlésbeli különbség.

okt. 26. 19:55
A kérdező szavazást indított:
PS
XBOX
8 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

Xbox One-on van most, előtte 360-om volt. Az első konzolom egy PlayStation volt a '90-es évek közepén. Nem szerettem a kontrollerét.

Jellemzően FPS játékokat játszom ( kb. 90%), néha egy kis autós/motoros verseny. Egyetlen különbség a Diablo III. amit megjelenése óta folyamatosan játszom. ( A IV-et is kipróbáltam, de nem jött be.)

okt. 26. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Megtartottam az Xbox 360-omat és a PS3-amat, illetve tervezek beszerezni egy PSP-t, illetve gondolkodom Series S-ben a visszafelé kompatibilitás miatt.

X360-ra 42 játékom van.

Megvannak rá a nagyobb húzócímek (Crackdown 1-2; Forza Horizon-2-4; Gears of War 1-2-3; Halo: Combat Evolved-3-Reach-ODST; PGR4; Lost Odyssey), A korszak Rockstar játékai (GTA 4-5; RDR+Undead Nightmare; LA Noire; Max Payne 3), EA és Ubisoft játékok, főleg miután PC-n elkezdték erőltetni az Online boltjukat (Alice: Madness Returns; Assassin's Creed 1+4; BF: Bad Company; Brütal Legend; Mass Effect Trilogy; Medal of Honor: Airborne; Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition) és játékok, amik konzolexkluzívak vagy eredetileg annak indultak (Army of Two: The 40th Day; Saints Row 1-2), illetve utólag beszereztem pár abandonware játékot (FUEL; Wolfenstein 2009).

PS3-ra 25 játékom van. Erre a platformra főleg a PS exkluzívokat, illetve a tipikusan japán játékokat szedtem össze, lévén ez az utolsó japán PS (a PSHQ azóta átköltözött Kaliforniába).

Bayonetta; BlazBlue: Chrono Phantasma Extend; Demon's Souls; Devil May Cry 4; Dragon's Crown; God of War III; Gran Turismo 6; Heavenly Sword; Heavy Rain; inFamous Killzone 2; Last of Us; Lolipop Chainsaw; Metal Gear Rising: Revengeance; Metal Gear Solid 4; MotorStorm; MotorStorm: Apocalypse; Ratchet & Clank: Tools of Destruction; Resistance: Fall of Man; Sly Cooper: Thieves in Time; The Witch and the Hundred Knight, Twisted Metal; Uncharted 1-2-3

Minden játékom eredeti lemezes.

okt. 27. 07:00
 3/4 Kedves Vezető ***** válasza:
59%

Ps4 em van jelenleg, és Xbox 360 om, és Ps 1, 2 vel játszok telefonon, meg van egy porfogó Switchem, meg Pc-m.

A játékkínálat számomra jelenleg is Ps4 en a legkielégítőbb, Xbox 360 ra meg még voltak jó játékok.

Az Xbox One-t, és a Ps5 öt tartom a két legfeleslegesebb konzolnak ever'. 🙃

Meg vannak még retro konzoljaim.

A történetalapú játékokat szeretem, ezekben a Sony mindig remekelt, és a multi is kielégítő számomra Ps4 en, ESO, Destiny 2, Overwatch 2, PUBG, DOOM 16 multi, stb..

okt. 27. 07:22
 4/4 anonim ***** válasza:
40%
Nekem van mindkettő. PS5 és Series X is + PC. Főleg történet központú játékokat szeretek, bármilyen műfajban. Amiket nem szeretek: nyitott világ, akció rpg, soulslike, hack and slash.
okt. 27. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!